Mindenki látta, hogy mi zárja el az utat, de senki sem mert odamenni. Ez a motoros azonban elképesztő dolgot tett!

Ha valaki aznap éppen London fele tartott, nagyon szokatlan dologban lehetett része. Egészen biztosan egy életre emlékezni fognak erre a napra azok a sofőrök, akik a forgalmi dugóban várakoztak. Egy fura fekete kupac zárta el az utat, de senki nem mert közelebb menni hozzá.

Egy bátor motoros azonban megtörte a jeget. Leállította a járgányát, és közelebb ment, hogy megnézze, mi az, ami eltorlaszolja a forgalmat. Amikor odaért látta, hogy egy nő ült magába roskadva az úttest közepén. Szólongatta, rázogatta, de az meg sem mozdult.

Ekkor ellenőrizte a pulzusát, minden jel arra mutatott, hogy életben van. Azonban, amikor kicsit megmozdította a nőt látta, hogy a nyakára szorosan egy fekete gumiszalag volt tekerve. Annyira szoros volt, hogy életfunkciói teljesen lelassultak, már alig kapott levegőt, és szinte mozdulni sem tudott.

A motoros gyorsan levette a nő nyakáról a gumit, és az elsősegély szabályai szerint az oldalára fektette. Ekkor már a többi utas is kiszállt, aki tudott, részt vett a mentésben.

Ha nem rendelkezik a motoros ekkora lélekjelenléttel, szegény nő már talán nem is élne. Milyen jó, hogy vannak köztünk bátor és önzetlen, segítőszándékú emberek!

https://youtu.be/iloygbd5qfo

betöltés...