Szeretnéd megtudni, ki vagy valójában? Akkor ezt a tibeti személyiségtesztet neked találták ki!

Kapcsold ki a logikus gondolkodásodat, próbálj ellazulni és válaszold meg a következő három kérdést, melyek a tudatalattiddal játszanak. Próbálj gyors válaszokat adni, cselekedj úgy, ahogy elsőként megfogalmazódik benned!

Ha szükségesnek érzed, írd le a válaszaidat, s készülj fel arra, hogy a teszt végén egy kicsit jobban tisztában leszel saját magaddal!

#1
Képzeld el a következő öt állatot magaddal szemben és tedd tetszés szerinti sorrendbe őket: tehén, tigris, birka, ló, malac

#2
Írd le a lista minden elemét egy melléknévvel:
a kutya olyan, mint …
a macska olyan, mint …
a patkány olyan, mint …
egy bögre kávé olyan, mint …
a tenger olyan, mint …

#3
Gondolj öt, számodra fontos emberre! Válassz mindegyikükhöz egy színt a következők közül (minden szín egyszer szerepelhet):
sárga, narancs, vörös, fehér, zöld

Most pedig nézzük az eredményeidet!

#1
Az első kérdésre adott válaszodból kiderül, hogy milyenek a prioritásaid az életben. A tehén a karrier, a tigris az önállóságot és akaratot, a birka a szerelmet, a ló a családot, a malac pedig a pénzt jelképezi.

#2
A válaszod, melyet a második kérdésre adtál megmutatja, hogy hogyan látja a tudatalattid az életedet. Ahogy a kutyára asszociáltál megmutatja, hogyan látod önmagadat. A macskával kapcsolatban leír jelző a partnered személyiségét mutatja be. Ahogy a patkányt látod, úgy látod az ellenségeidet is. A kávéhoz fűződő kapcsolatod a szexualitásodat írja le. A tengerhez fűződő kapcsolatod az életed egészét írja le.

#3
Az ismerőseidhez rendelt színek a velük kialakított kapcsolatodat írják le. A sárgához olyan embert rendeltél, akit sosem felejtesz el, aki mély nyomot hagyott az életedben. A narancs az igaz barát színe. Vörössel a teljes szívből szeretett személyt jelölted. Gyermeki lélekkel megáldott ismerősödhöz a fehér színt rendelted. Az, akire egész életedben emlékezni fogsz a zöld színt kapta.

A teszt  97\%-ban pontos. A te eredményeid igazolják ezt?

betöltés...