Nem értette miért volt a felesége állandóan fáradt, amíg egyszer csak rá nem jött erre

Tony Emms Creswellben lakik a párjával Charlotte Sperryvel és kisfiukkal. Charlotte háztartásbeli és Toy soha nem értette, miért olyan fáradt felesége mikor ő hazajön.

Hiszen nem neki volt olyan nehéz napja. De mikor Tony hazajött és Charlott és fia éppen aludtak, rájött valami nagyon fontos dologra. Lefényképezte alvó családját, feltette a képet a Facebook-ra, hogy megossza felfedezését.

Bejegyzését nagyon sokan helyeselték világszerte, ennek pedig nagyon jó oka van. Ezt írta:

“Néha nem értékelem ennek a nőnek a munkáját annyira, mint amennyire megérdemelné. Mikor hazajövök a munkából, ő mindig fáradt, közben pedig én dolgoztam egész nap. De nem olyan rég rájöttem, mit is csinál ez a fantasztikus nő, amíg én nem vagyok otthon. Kényelmesen ücsörög a gyerekkel egy székben és tévézik egész nap, igaz? A válasz NEM!

“Mikor munkába indulok, mindig attól fél, hogy akkor a gyerek is felébred. Ezért ő is gyorsan kiugrik az ágyból és felöltözik. Addigra már a gyerek is persze fent van és kiabál, hogy éhes. Ő is éhes de először a pici kap enni.

Aztán leül vele játszani, kicseréli a kakis pelenkáját tisztára, aztán megint játszik vele egészen addig, amíg a kicsi el nem alszik. Amíg a kisfiunk alszik, ő rendet rak, mos, elpakolja a játékokat, elmossa a cumisüvegeket.

Aztán felkel a kicsi, éhesen, de ő még mindig nem reggelizett. Persze először megint a kicsi kap enni, ő addig nem eszik. Ebéd után pedig a kisbabának megint kell a figyelem és játszani szeretne. Közben ne felejtsük el, hogy ez az anyuka még mindig nem evett.”

“Minden eddigi pakolás hiábavaló volt, mert a kisbaba megint mindent szétszór, mindenütt játékok hevernek. Mikor hazajövök, mérgeskedek, hogy nekem kell összepakolnom, ő meg nem csinált semmit egész nap.

Ő viszont egész nap keményen dolgozott azért, hogy a kisbabánk egészséges és boldog legyen. Bárcsak más apukák is látnák ezt. Mutassanak tiszteletet a feleségük iránt. Ő egy különleges ember aki mindent feladott azért, hogy a közös gyermeküket felnevelje.

Imádom az alvó kis családomat, mindketten megérdemlik a pihenést.”

Nem is csoda, hogy ez a Facebook bejegyzés 62000 lájkot kapott. Talán érdemes néha végiggondolni ezeket a dolgokat. Ezért kérjük, ossza meg barátaival ezt a cikket, hogy ők elolvashassák Tony okos szavait.

betöltés...