Ez a 2 éves kislány halálra fagyott. 4 órával később az orvosok megdöbbentő dolgot fedeztek fel!

Kisebb gyermekek esetében fontos, hogy ők mindig szem előtt legyenek, hiszen a pillanatnyi figyelmetlenség is szerencsétlenséghez vezethet.

1989-ben, a 2 éves Michelle Funk-ot csak néhány percre hagyta egyedül a bátyja, amikor Utah államban túrázni mentek a családdal. A kislány megbotlott és a jeges folyóba esett. A folyó hőmérséklete mindössze 4°C fok volt. Amikor bátyja meglátta, hogy húgát elmosta a víz, segítségért kiáltozott.

Körülbelül 4 perc telt el, mire a kétségbeesett fiú utolérte az édesanyját, aki azonnal riasztotta a hegyimentőket. Sajnos a mentősök csak 62 perc után bukkantak rá a kislány élettelen testére a folyóban, mintegy 137 méterre attól e helytől, ahol vízbe esett. Michelle teste szinte teljesen lefagyott és nem lélegzett. Ennek ellenére azonnal kórházba szállították.

A kórházban az orvosok felfedezték, hogy Michelle teste élettelen, de még nem halt meg! A jeges víz hatására az agysejtek nem működtek, de nem haltak el. Egy ősi technikával felhevítették a kislány vérét. Sok orvos már lemondott róla, azonban 3 óra elteltével Michelle teste újjáéledt. Rekordnak számít, hiszen a kislány 66 percet töltött a víz alatt. Ilyen hosszas klinikai halálból még senki sem jött vissza, agykárosodás nélkül!

Így néz ki ma Michelle. Következmények nélkül túlélte a tragikus balesetet és napjainkban egy egészséges fiatal nő.

Nemcsak a család, hanem az orvosok is hihetetlen tapasztalatot szereztek, hiszen ilyen még nem volt a történelemben!

betöltés...