Az anya ikreket vár – aztán az orvos felfed valamit ami megváltoztatja egész életét

Mikor a 37 éves ukrán Oksana Kobeletska és férje Sergey megtudta, hogy Oksana második gyermekükkel terhes, azt hitték minden úgy történik mint az első gyermeknél. Legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy a terhesség igencsak különleges lesz.

Egy rutin ellenőrzés alkalmával az orvosok közölték a Kobeletska családdal, hogy ikreik lesznek. De ahogy múlt az idő, a család és az orvosok is értették, hogy itt egészen másról van szó.

Oksana követező ultrahang felvétele ugyanis kimutatta, hogy ötösikrek fognak születni!

-Nagyon megijedtem, nekünk azt mondták, hogy ikreim lesznek. Soha senkinek sem volt még ikerterhessége a családban, mesélte Oksana.

Az, hogy egy nő ötösikrekkel legyen terhes, szinte soha nem fordul elő, írta a Tvillingsajten. Ennek esélye ugyanis 1 a 47 millióhoz.

2016 június 24-én születtek meg a gyerekek, három fiú és két lány.

-Egyenlőre még el sem tudom képzelni, hogy hogyan fogok egyszerre ennyi babával foglalkozni, mesélte az édesanya a on Metro UK-nek.

Oksana és családja azonban nagyon jól tudta kezelni a kicsiket és teljes a harmónia otthon. A babák már egy évesek és a pár mindig szívesen rak fel róluk képeket a Facebook-oldalukra melyeket örömmel osztanak meg.

Most, hogy a család túl van a döbbeneten, boldogan élik életüket. Oksana , Sergey és elsőszülött gyermekük sem tudná már az életet a kicsik nélkül elképzelni!

betöltés...