Haldokló kutyát talált a szemetesben, ami ezután történt hihetetlen

Egy férfi éppen Detroit belvárosában sétálgatott, amikor valami fura zajra lett figyelmes… valami bajban volt. A hangokat egy szemetes környékéről hallotta, amihez gyorsan közelebb is ment, de ott olyat talált, amire még ő sem számított.

Szívszorító felfedezése, hogy a szemétkupac alatt nyöszörgő valami, egy szenvedő állat volt. Egy haldokló kutya hangját hallotta, amelyet valaki kegyetlenül a szemétbe hajított.
A kis keverék kutyus nagy bajban volt.

 

Egy szemetes zacskó szorult a nyaka köré, amitől szinte már majdnem megfulladt a szerencsétlen állat. Szegénykének a saját vizeletében kellett ülnie ki tudja milyen régóta, de ahhoz elég sokáig volt ott, hogy égési sérüléseket szenvedjen miatta. Egy légúti fertőzést is elkapott, ami csak a hab volt a tortán a nyakára szoruló zacskó miatt.

A kutyust a Michigan Humane Society egyik állati kegyetlenséggel foglalkozó szakértője vizsgálta meg, aki szerint a kutyát rendkívül sokáig tartották egy nagyon kis helyen.

Ezután egyszerűen csak eldobták, mint egy darab szemetet.

A Humane Society munkatársai a kutyust Edgarnak nevezték el.

Cindy Nelson-Pouget, egy helyi lakos fogadta örökbe a kis Edgart és nyújtott neki szerető, biztonságos otthon az átélt borzalmak után.

Imádják ezt a kis jószágot, nem is értik, hogyan bánhatott el vele bárki ilyen kegyetlenül.

Sajnos felfoghatatlan, hogyan bánhatott el bárki is ilyen kegyetlenül egy ártatlan állattal. Ha te is szeretnél segíteni az ilyen árva kutyusokon, lépj kapcsolatba egy menhellyel. Légy önkéntes, adományozz pénzt vagy eszközöket, amelyek jól jöhetnek egy menhelynek, szinte bárminek örülnek. Vagy csak fogadj örökbe egy hányatott sorsú kiskutyát, akivel lehet, hogy hasonlóan rosszul bántak előző gazdái.

Oszd meg te is Edgar sztoriját másokkal, hogy felismerjék és fel tudják venni a küzdelmet a hasonló állati bántalmazás ellen. Remélhetőleg az is olvassa ezeket a sorokat, aki így elbánt szegény kutyussal, és kicsit magába néz ezek után.

betöltés...