Válás után a feleség eladja menyasszonyi ruháját az interneten. Hirdetésén minden érdeklődő hatalmasat nevet.

Ez az angol hölgy, aki Chesterfieldben lakik, nemrég feltette esküvői ruháját az eBayre, hogy eladja. Azt, hogy mit írt a hirdetésbe, el kell, hogy olvassa:

Lent találja az eBay hirdetés szövegét:

“Szeretném eladni ezt az elefántcsont-fehér menyasszonyi ruhát. Ha eladom, az árából először is kifizetem a válásomat, mert a volt férjem azt rám hagyta.”

Ez egy vállpánt nélküli ruha, hosszú uszállyal, amit az este folyamán rövidebbre is lehet venni. A ruha 6-os méret és én átszabtam, tehát a ruha jó annak aki 153 cm magas vagy kevesebb, magassarkúban, illetve annak aki szeretne a ruhán spórolni.

A hátán apró gombok vannak, de ez csak dísz, a ruha egy hosszú cipzárral zárható. Tehát nagyon könnyű felvenni, a sok szörnyű ruhával ellentétben, amit eddig láttam.

Mielőtt a ruhát azon a különleges napon felveszi, ki kell tisztíttatni, mert a ruhából árad az árulás illata. S azért is, mert a ruha alja egy kicsit koszos.

Nem volt időm arra, hogy kitisztíttassam a ruhát, mert egy kaland miatt a férjem úgy döntött, hogy véget vet a házasságunknak.

Szegény szüleim 2000 fontot fizettek a ruháért 2014-ben.

“A fátylamat is eladom (igen, ez igaz – ezen a nagy napon igazi hercegnő voltam) a ruhával együtt.”

Sajnálom, hogy csak két fotót mellékelek, de mikor megtudtam, hogy férjem egy másik nővel lelépett, mindent megsemmisítettem/elégettem, melyen az ő szörnyű feje volt.

Ha Ön egy olyan ruhát szeretne, melyhez rossz emlékek és tönkretett álmok kapcsolódnak, akkor ez a ruha Önnek való! Remélem Önnek több szerencsét hoz, mint nekem, de ha nem így lesz, mindegy, – itt később el tudja majd adni!

Ha szeretne még többet tudni – a ruháról vagy a némberről akivel a férjem lelépett – kérem, vegye fel velem a kapcsolatot.”

A hirdetés, melyet egy kacsintással írtak, nagyon sikeres volt. 73 ajánlattétel után az ára most 65900 font!

Talán a válás okozta seb így egy egész picit jobban gyógyul, nem gondolja?

Kérjük ossza meg ezt a hirdetést barátaival, ha Ön is olyan jót nevetett rajta!

betöltés...