Az lány látja az apját a hálószoba előtt ülni – ha megtudjuk az okát, elszorul a torkunk

Mikor két ember összeházasodik, megígérik egymásnak, hogy egymást támogatják, segítik, jóban-rosszban. Ez egy olyan ígéret, amit sokan az évek múlásával elfelejtenek, de Jon és Marci Newman kivételek ez alól.

A pár 17 éves lánya MacKenna nemrég tett közzé egy képet a Twitter-en és sok ezer embert meghatott a kép mellé írt szövege.

Októberben kiderült, hogy Marcinak pajzsmirigy rákja van és aztán nemsokkal később sugárterápiás kezeléseket kapott. Ez azt is jelentette, hogy egyedül kellett lennie egy szobában, de mégsem volt teljesen egyedül. A sugárkezelés miatt nem mehettek hozzá közel a családtagok, de férje mindenben igyekezett a segítségére sietni.

-Anyukámnak egyedül kell lennie a szobában és mi nem mehetünk be hozzá, de apukám a szobája ajtaja elé tett egy asztalt és egy széket, és így nem érzi magát egyedül, én meg csak sírok. – írta MacKenna a Twitter-en.

Amikor április közepén MacKenna közzé tette ezt a képet, több mint 7000-en osztották meg a Twitteren. Sokan fejezték ki együttérzésüket a családdal kapcsolatban és azt is írták, hogy ez az egyik leghelyesebb kép amit láttak.

Egyet kell értenünk ezzel, ez valóban az egyik legklasszabb kép amit láttunk. Ez az egyszerű kép azt mutatja, hogy Jon komolyan veszi házastársi fogadalmát.

betöltés...