Így néznek most ki a Michael Jackson videóklipjeiben szereplő nők

Emlékszünk még a Michael Jackson videoklipjeiben szereplő híres dívákra? Nézzük, hogyan is néznek ki 20 év elmúltával!

Michael Jackson minden videoklipjét művészi magaslatokra emelte, kezdve a Billie Jean c. számával, mely által ő lett az első színesbőrű énekes, akinek dalát az MTV lejátszotta. Dalainak jó része szociális és politikai utalással telítettek, klipjeiben pedig gyakran szerepeltek gyerekek, katonák, vagy politikai személyiségek. Ezek mellett azonban romantikus oldalát is megmutatta az énekes, hiszen néhány klipjében, híres, vonzó és dekoratív hölgyek is szerepelnek, akiket a 80-90-es évek szex-szimbólumainak tartottak.

Kíváncsiak vagytok, hogyan néznek ki ezek a hölgyek napjainkban? Hát akkor lássunk néhányat közülük!

Ola Ray – „Thriller”

Ola Ray Jackson partnere volt a „Thriller” c. klip forgatása során, melyet John Landis rendezett, és amely 1983 december 2-án került az MTV képernyőjére. A klip időtartama 13 perc volt és 2006-ban bekerült a „Rekordok könyvében”, mint a mindenkori legsikeresebb klipek egyike. A 80-as években, Ola Ray ünnepelt sztárja volt a Playboy magazinnak, de élete legnagyobb sikerét Jackson „Thriller” c. klipjének köszönheti.

Tatiana Thumbtzen – „The Way You Make Me Feel”

Tatianat, a híres táncosnőt, az 1987-es említett klipben látjuk, akit a forgató könyv szerint hidegen hagynak az énekes, Jackson bókjai. Tatiana, aki mint fotómodell robbant be a köztudatba, öt évig Japánban élt, majd visszatérve Amerikába választották ki szereplőnek a klip forgatásához. Ugyancsak ő kísérte el az énekest a „Bad” c. albuma koncertturnéjára, ahol, miután a színpadon megcsókolta az énekest, elbocsájtották, és Sheryl Crow vette át a helyét.

Naomi Campbell –„In The Closet”

Az ”In The Closet”, eredetileg Michael Jackson és Madonna közös duettjének indult, így értelemszerűen a klip során Madonna kellett volna legyen az énekes partnere. Egy 1992-es interjúban azonban Madonna azt nyilatkozta, hogy ez a közös munka túl provokatív lett volna számára, ezért mondott le róla. Michael ezen a dala végül 1992-ben jelent meg, a klipben Naomi Campbelt láthatjuk. Habár azóta 24 év telt el, Naomi ma is olyan vonzó jelenség, akár a klip forgatása idején.

Iman – „Remember The Time”

Iman, David Bowie özvegye, játszotta Nefertiti szerepét a „Remember The Time” c. 1991-es klip forgatása során. Jacksonnak ez volt az első olyan klipje, melyben megcsókolta partnerét. És bár azóta 25 év telt el, Iman mit sem veszített szépségéből, jelenleg egy kozmetikumokat forgalmazó vállalat tulajdonosa.

Lisa Marie Presley –„You Are Not Alone”

Michael Jackson, és felesége Lisa Marie Presley, együtt jelennek meg az 1995-ös, „You Are Not Alone” c. dal klipjében. Egy évvel később a sztárpár elvált egymástól, jelenleg Lisa egyedül él, miután 2016-ban elvált negyedik férjétől is, a producer Michael Lockwoodtól. A „You Are Not Alone” c. dalt R. Kelly szerezte.

betöltés...