Michael J. Fox állapota egyre súlyosabb. A lesifotók mindent megmutatnak.

1991- ben az akkor alig 30 éves fiatal színésznél fiatalkori Parkinson-kórt diagnosztizáltak. Ezt akkoriban csak családjának és legközelebbi barátainak mondta el. Az orvosok ekkor még 10 évet jósoltak neki. Miután megtudta, hogy beteg az alkoholhoz menekült, de hamar rájött, hogy az nem segít a helyzetén.

Feleségének köszönhetően leszokott az ivásról, és visszatért a filmek világába. Több szerepet játszott egyszerre. Például a Szenzációs recepciós, a Szerelem a Fehér Házban, A pénz boldogít, és a Törjön ki a frász! című filmekben. 1995. februárjában megszülettek ikerlányai.

1998-ban hozta nyilvánosságra a betegségét. Ebben az évben végrehajtottak rajta egy sikeres agyműtétet, ami a betegségén nem, de egyes tüneteken enyhített.

Jelenleg adományokat gyűjt a Michael J. Fox Parkinson Alapítvány részére, amelynek célja a betegség gyógymódjának kutatása. Legtöbb idejét családjával tölti.

Most is épp New Yorkban kapták lencsevégre, ahol a családjával épp vacsorázni mentek. A képeken látszik, hogy a színésznek szüksége van arra, hogy valaki támogassa őt.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

A 2000 óta visszavonult színészt, nem nagyon látni a nyilvánosság előtt.

Hisz azóta inkább csak szinkronizálást vállal. Híres meseszereplők hangjait kölcsönözte, mint például Stuart Little kisegér.

Ezért is megdöbbentő őt így látni, hisz az emberekben ő mindig is az a fiú marad, aki egy autó segítségével utazik az időben.

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

betöltés...