A barátnője tragikus autóbalesetben elhunyt – aztán a fiú elmeséli a rokonoknak titkukat

Az élet nagyon kegyetlen dolgokat művelhet. Kérdezzék csak meg Brandon Forseth-et, amikor 2016 júliusában tragikus autóbalesetben elvesztette barátnőjét.

Kylee Bruce még csak 24 éves volt, amikor a baleset történt vele Oregon államban, karácsony előtt 5 nappal. Kylee és Brandon nagyon szerelmesek voltak egymásba. Nagyon várták, hogy szeretteikkel együtt ünnepelhessék a karácsonyt, nagyon jó híreket szerettek volna megosztani velük.

A fiatal pár első gyermekét várta, Kylee 18 hetes terhes volt és a terhesség 20 hetében szerették volna közölni a nagy hírt. Már alig várták, hogy elmondhassák. Már ki is gondolták, milyen vicces video segítségével fogják elmondani barátaiknak.

De két héttel azelőt Kylee elhunyt, Brandon pedig összetört de úgy gondolta, megemlékezik barátnőjéről és meg nem született kisbabájukról a Facebook-on.

Ezt írta:

Publiée par Kylee Bruce sur Dimanche 28 août 2016

“Megígértetted velem, hogy nem szólok senkinek a terhességről a 20. hétig, amikor majd megtudjuk, hogy fiú lesz-e vagy lány. Egy vicces filmet készítettünk volna és így akartuk mindnek elmondani a jó hírt. 18 hetes voltál első gyermekünkkel és mindkettőtöket elvesztettelek múlt éjjel. Bár soha nem tartottam őt a karomban, az iránta érzett szeretet minden eddigi érzésnél nagyobb.

Hallottam szívverését az ultrahang felvételen, kitettem az ultrahang felvételt a hűtő ajtajára és csendben nézegettem ezt a kis életet, mely növekszik.

Nagyon vártam, hogy apa lehessek, és hálás voltam, hogy veled mint édesanyával nevelhetjük fel gyermekünket. Nem bírtam ki és elmondtam néhány családtagnak, hogy gyermeket várunk. Te pedig azt mondtad: Brandon, nem tudsz titkot tartani! Én pedig csak mosolyogtam, és azt mondtam: “Ne haragudj, de annyira boldog vagyok”.

You made me promise not to announce our baby to the world until 20 weeks when we found out the sex. We were going to…

Publiée par Brandon Forseth sur Mercredi 21 décembre 2016

“Te lettél volna a legjobb édesanya, Ky. Annyira boldog voltam veled, Te voltál a jövőm. Minden, amit tettem, amit döntöttem, mindig is veled beszéltem meg és azt akartam, hogy Neked is jó legyen”

Ne haragudj, most muszáj mindenkinek elmondanom, néhány héttel korábban, de azt szeretném, hogy mindenki tudja: mennyire elkötelezett voltál a terhesség mellett. Mennyire vigyáztál az étkezésre,nyomon követted, mekkora a magzat, megkerested az interneted, hogy pl. egyik héten még akkora volt mint egy grépfrút, aztán azt mondtad, nézd már a szemhéja is kifejlődött!

Éreztem azt a melegséget, amit a gyermekünk hoz az életünkbe és tudtam, hogy a legjobb apának kell lennem, hogy megvédjelek Titeket és biztonságot nyújtsak számotokra.

De nem tudtalak megvédeni Titeket múlt éjjel.  Talán ha nem lettem volna annyira fáradt, akkor minden másképp történt volna.

Micsoda kegyetlen világban élünk, ahol egy ilyen ártatlan és tiszta léleknek kellett távoznia, ahelyett hogy én mentem volna. Szívesen cseréltem volna veled. Ígérem nem fogok változni és ugyanaz a férfi maradok, mint akibe beleszerettél. Megígérem, hogy valami fontosat csinálok majd az életemmel és ígérem büszke leszel rám.

Megígérem, hogy semmit sem fogok magától értetődőnek venni. Ígérem, hogy szeretteimnek nagyon gyakran fogom mondani, hogy “szeretlek Titeket”.

Azt kívánom, bárcsak mondtam volna ezt Neked tegnap éjjel, mielőtt eltávoztál, de tudom a szívem mélyén, hogy ezt Te tudod.

Publiée par Brandon Forseth sur Samedi 24 décembre 2016

Ez a karácsony lesz a legszebb,  már el is kezdem a díszítést, azt a fát fogom feldíszíteni amit együtt vettünk. A fa alatt nagyon sok, gyönyörűen becsomagolt ajándék lesz számodra, amiket már régen megvettem. Sok mindent vásároltam Neked, amiről tudom, hogy nagyon szeretted volna. Tudom, mérges voltál rám, amikor a múltkor azt mondtam, nézd meg az ajándékaidat, mert nem bírtam ki karácsonyig.

Az egyik ajándék egy fésülködő asztal, hogy végre legyen egy olyan hely, ahol nyugodtan kisminkelheted magad. Könyvek, mert tudom, hogy szeretsz olvasni. Termosz, amiben tudsz magadnak meleg levest vinni az új munkahelyedre. Egy Eddie Bauer sapka ami színben pontosan illik a sáladhoz, meleg ruha amiben el tudsz velem jönni vadászni…”

Rövid ideig éltél velem Ky, de a lakás tele van a Te energiáddal,  a Te illatoddal. A szekrényben még ott vannak a ruháid, a kabátod még ott van a fogason és a csizmád az előszobában áll, ott ahová néhány napja letetted. De minden olyan üresnek tűnik.

Publiée par Brandon Forseth sur Mardi 20 décembre 2016

“Nagyon hiányzol nekem. Mindig meg tudtam oldani mindenki problémáját, de most nem tudom, mit tegyek. Még mindig azt várom, hogy megjelenj a lakásban.

Nagyon szeretlek Téged, tudom, hogy az égben te leszel a legjobb anyuka, amikor a kislányunk júniusban megszületik ott. Azt kívánom bárcsak láthatnám a kis arcát egyszer. Tudom,hogy olyan gyönyörű lesz, mint Te.

Boldog karácsonyt Drágám, megígérem, hogy nem bontom ki az ajándékaimat karácsony előtt.

Less than 24 hours ago I wrote a post that has since been shared 160,000 times, people from all around the world have…

Publiée par Brandon Forseth sur Jeudi 22 décembre 2016

Ez a szomorú történet minket is azokra a szeretteinkre emlékeztet, akik már nincsenek velünk. Mondja el családjának és barátainak, hogy szereti őket és értékelje minden velük töltött percet, soha nem lehet tudni melyik lesz az utolsó pillanat.

betöltés...