Ez az autista fiú minden nap vár a hulladékszállítóra. Látnod kell, mit csinál…

A múlt héten, az autisták egyik érdekvédelmi csoportja, az Autism speaks , közzétett egy csodálatos videót. Egy 5 éves fiú autista Daniel imádja a szemétszállítókat. EJ Harrison & Fia hulladékelszállító cégének autóját figyelni a legszeretettebb dolog amit csinál. Egy jószívű szemét szállító úgy döntött, hogy meglepi Danielt egy kis ajándékkal, a kisfiú úgy kivirul, mintha karácsonyi ajándékot kapott volna ( Videó a lap alján )

Daniel valamiért mindig is tartott a szemét szállítóktól, de a szülei kedves emberekként mutatták be a fiú száméra, így megkedvelte őket.

A kisfiú minden hétfőn egy zsák szeméttel várja az autót.

Kedvenc sofőrje Manuel, egy nagyvonalú alkalmazott, aki mindig mosolyog, és mindig van egy-két kedves szava Danielhez.

Danielt nagyon boldoggá tette, amikor Manuel megállt náluk különleges hétfő reggel …

Robin Newberger közzétette a videót a fia Facebook oldalán, és a következőket írta:

“Egy ember, egy pillanat, ami megérinti egy autista gyermek lelkét. A szívünk elszorul a boldogságtól.  Már nagyon sokan megnézték ezt a videót, bár nem is ismernek minket. A fiunk, Daniel, 5 éves. Ő autista. A betegségtől való félelmünk az idők folyamán tovaszállt.  Mutattam a fiamnak egy YouTube videó egy szemeteskocsiról pár évvel ezelőtt, és ő a megszállottja lett. Mint sok más autista gyereknek, neki ez lett a rituáléja. Imádja az emelő kiszámítható mozgását és izgatott az egész látvány miatt. Ő minden héten hétfőn reggel arra vár, hogy jöjjenek és felvegyék a szemetet. Pontosan tudja, milyen hulladékok kerülnek elszállításra minden héten, és a  vasárnap már különleges neki, amikor is az apjával előkészítik azokat. A hulladékszállítónk Manuel  kedvence. Mindig van egy mosolya a srác számára, aki hűségesen vár rá minden hétfőn. Számára a szemetet felvenni olyan, mint egy szimfónia. Ő a keze mozgásával imitálja, és követi a teherautó mozgását. Nagyon sok “Trash nap (Szemetes nap)” videónk van, de ez olyan, mint semelyik más. “

Nézd meg a videót. A szíved elolvad, ha látod, milyen egy autista szemetet gyűjtő fiú.
Manuel hozott Danielnek egy modell szemeteskocsi, ami a fiú számára a világ legkedvesebb tárgya lett. Ez nem csak nagylelkűségét és a kedvességét mutatja, de a család kapott egy édes ajándékot, hogy a fiuk boldogságát láthatják, mikor a szemetes ember Manuel kapcsolatba lép Daniellel. Reméljük, hogy Manuel munkaadói látják, milyen csodálatos alkalmazottjuk van!

betöltés...