Így használd a pénzt vonzó szimbólumokat

Fontos Neked az anyagi stabilitás? Szeretnél jobb egészséget, és több pénzt? Kevesebb pénz jön be, mint amit szeretnél?

Akkor, a pénzt vonzó szimbólumok Neked is segíthetnek!
Mert a pénz azokhoz jön könnyedén, akik ismerik a pénzt vonzó energiák titkát. Ők azok, akik tudják, hogyan érdemes használni a pénzt vonzó szimbólumokat, hogy azok segítségével több pénz kerüljön a pénztárcájukba, a folyószámláikra, vagy a családi kasszába.

A jólét mágnese:

lehet patkó alakú, rúdmágnes, hűtő mágnes stb. Nem a formája számít, hanem amit hozzá teszel.

Ha pénzt teszel a mágneshez, (a mostani 200 forintos nagyon jól tapad a mágneshez) akkor a pénz vonzását erősíted minden alkalommal, amikor mellé teszel még egy 200 forintost. Tehát nem elegendő letenni egy mágnest, és rátenni egy százast, és várni a csodát, hanem inkább tedd egy tálba vagy dobozba, és minden nap tegyél hozzá valamennyi pénzt.
A mágnest használhatod arra is, hogy több jól fizető munkát vonzzál magadhoz, pl.: ha vállalkozásod van, akkor a rendeléseket rakd fel egy fém lapra, amire jól tapad a mágnes. Hogy több jó fizető munka lehetőség jöjjön hozzád.
Ha divatos ruhákból szeretnél többet, akkor vágd ki újságból a vágyott ruhák képét, és azt rakd fel egy mágneses táblára. Rakj hozzá nap, mint nap olyan ruhák képeit, amiket szeretnél hordani. Így mozgásban tudod tartani a vonzást.
Amire NE használd a mágnest: Ne tegyél alá, vagy rá befizetetlen csekket, vagy számlát! Mert akkor abból fog több jönni, ez pedig nem cél.

Pénz virágok az anyagi gyarapodásért:

Minden kerek levelű, egészségesen növekvő virág, segíti a pénzügyeidet. Ezek a Fogföldi ibolya, Majom fa, Ciklámen stb. Rakd ezeket Keletre, Délkeletre otthonodban. Mert ezek az égtájak hatnak az egészségre és a pénzügyekre.

Az anyagi stabilitás elefántja:

Akkor tud segíteni, ha olyan elefántot választasz, amelyik mind a 4 lábával a földön áll. Látszik rajta, hogy biztonságot adó, kiegyensúlyozott, mint az a pénz áram, amitől biztonságban érzed magad. Tegyél alá egy papír pénzt, amitől érzed, hogy anyagi stabilitást hoz az életedbe.

FONTOS:
Az a szimbólum fog Neked segíteni, amelyikről elhiszed, hogy valóban megadja a lehetőséget, és biztosítja, számodra a pénzügyek rendeződését.

A pénz energiákat lendítsd mozgásba mantrával.
„Pénz vonzásom aktiváltam. A jólét áramlatába beléptem. Megkapom belőle azt, amire vágyom”

betöltés...