Minden nap lefotózta felesége küzdelmét a rákkal a fotós. Az utolsó képekre nincsenek szavak.

Szívbemarkoló képsorozat egy harcról, amit csak egy valaki nyerhet meg.

Angelo Merendino fotós és felesége, Jessica egy nap szörnyű hírt kapott: az asszonynál emlőrákot diagnosztizáltak. Angelo és felesége közös erővel estek át minden megpróbáltatáson, szenvedésen, és a boldog pillanatokon is. Merthogy abból is akadt bőven. Ahogy haladt az idő, és Jessica számára egyértelművé vált, hogy nincs sok ideje hátra, igyekeztek minél boldogabban eltölteni azt a kevéske időt, ami közös életükből megmaradt…

Angelo úgy érezte, felesége előtt tisztelegnie kell azzal, hogy megmutatja a legsötétebb és a legvidámabb pillanatokat is a hónapokig tartó küzdelemben: a kezelések, a tonnányi gyógyszer, a drasztikus fogyás és minden rettenetes dolog, amivel ez a szörnyű, utálatos kór jár. Emellett megpróbáltak minél többet élni, amíg csak lehet: strandolás, evezés, játék a kutyával, a nagy nevetések.

De az élet rémületes kegyetlensége nem hagyta nekik, hogy ezeket az élményeket újra és újra átélhessék. Jessica negyven évesen feladta a harcot, és örökre álomba szenderült. Férje ezzel a szívbemarkoló, megindító képsorozattal tiszteleg felesége élete, ereje és kitartása előtt.

betöltés...