Leesett az állunk: Elképesztően szexi ByeAlex húga

Közös képet posztoltak.

Tesós este

ByeAlex már korábban egy fényképen megmutatta, milyen brutálisan szexi a húga. Viszonylag ritkán posztolnak közös képet, ami érthető, hiszen a lány Londonban modellkedik.

Most azonban húga, Amarilla a barátjával Budapestre látogatott, ennek örömére el is vitte az énekes őket vacsorázni és szórakozni is. Onnan sejthető, hogy a buli kicsit megszaladt, hogy Alex egy idő után már a húga szemüvegét hordta.

“Amikor kicsit beb*szcsiztál ezért a húgod rád tudja tukmálni a napszemcsijét! Korsziság” – írta a kép alá szabadszájúan Alex.

Amikor kicsit bebaszcsiztál ezért a húgod rád tudja tukmálni a napszemcsijét! Korsziság

? PÁJALEKSZ ? (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Megadták a módját

Alex és Húga nem finomkodott, egyből belevetették magukat az éjszakába és bőszen iszogattak, amit nem csak az arcukat uraló alkoholgőzös bódult mosolyból látni, de Alex képaláírásából is.

“Tegnap este meglátogatott minket a húgom és kedvese Londonból… Kicsit megszaladt a vodkuka de f*sza party volt, köszi!” – írta Alex, majd a húga és kedvese is válaszolt:

“Valóban korszi este volt” és “Hahahahah, jó találka volt.”

Húgát igen, barátnőjét nem

Bár Alex és barátnője már régóta együtt vannak, az énekes eddig még nem töltött fel olyan képet, ahol egyértelműen beazonosítható lenne a lány. Csupán annyit tudunk róla, hogy szép a mosolya és barna hajú, ám ennél többet nem árult el. Alább elmondja, miért.

Kié az a kezecske? ??

? PÁJALEKSZ ? (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

betöltés...