Ez a legmegfelelőbb munka számodra a csillagjegyed alapján – Mutatjuk, hol csinálhatsz karriert!

Mindig is érezted, hogy nem az a megfelelő munka, amit most csinálsz? Nem érzed jól magad a jelenlegi helyeden? A horoszkópod meghatározza, milyen pozíciót kellene betöltened – tudd meg, hol találhatod meg a számításaid!

Kos (március 21. – április 20.)

Szenvedélyes, magabiztos és makacs egy Kos, nem nélkülözi az erőt és hihetetlenül impulzív. A bátorságuknak köszönhetően kiváló rendőrök vagy tűzoltók lennének, de valamilyen bizottsági munkát is el tudnának látni. Jól eladnak mindent, nyíltak, és a kommunikációval sem volt soha gondjuk. Elgondolkodhatnak a politikusi pályán, de a televíziózás sem áll távol tőlük.

Bika (április 21. – május 21.)

A Bikáknak nagyon fontos a stabilitás, és szívesen dolgoznak is azért, hogy meglegyen számukra a biztonság az élet minden területén. Határozott, türelmes, őszinte emberek, akik remekül tudnak csapatban dolgozni. Értékelik a szépet, így virágüzletben el lehet képzelni őket, de ékszerekkel vagy más luxustermékekkel is foglalkozhatnak. Mivel erős, jól hallható hangjuk van, előadóként, jogászként vagy motivációs trénerként sem vallanának kudarcot.

A Bikák értékelik a szépet

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek akkor a legboldogabbak, ha sok a dolguk. Nem élnék túl, ha monoton, unalmas munkát sóznának rájuk, igénylik a változatosságot. Számukra a legtökéletesebb munka az, ami utazással és aktív internethasználattal jár; energikus személyiségüket semmiképpen nem szabad visszafogni. Válasszák az építész, az önkéntes, az idegenvezetői vagy az újságírói szakmát!

Rák (június 22 – július 22.)

A Rák a csillagjegyek anyja, szóval az olyan munkákban állja meg a legjobban a helyét, ahol gondoskodni, ellátni, segíteni kell. Dolgozzanak kisállatokkal vagy gyerekekkel! Rengeteg dologra képesek egyszerre figyelni, számukra nem akadály, ha akár 15 embert is irányítaniuk kell – tényleg olyanok, akár egy igazi anyuka! Remek tanácsadók és mindig megvédenek mindenkit. Szociális munkásként helyezkedjenek el, legyenek óvónők, tanárok vagy katonák.

Oroszlán (július 23. – augusztus 21.)

Senki sem jobb vezető egy vérbeli Oroszlánnál. Nem ismerik a félelmet, mindenhonnan képesek inspirálódni, függetlenek – akkor dolgoznak a legjobban, ha a középpontban, a reflektorfényben lehetnek. Nem csak egy vállalat elnökeként, hanem divattervezőként, értékesítőként, lakberendezőként is megállják a helyüket.

Szűz (augusztus 22. – szeptember 23.)

A Szüzeket mindenki a tökéletességre való törekvésükről ismeri, és arról, hogy minden részletet az utolsó szálig ki akarnak dolgozni. A szakemberek szerint manikűrösnek vagy pincérnek is elmehetnek, mert könnyen feljebb léphetnek a ranglétrán precíz ötleteik segítségével. Jó a nyelvérzékük, így pályázhatnak írói, szerkesztői, tanári, kritikusi, fordítói állásra is.

A Szüzek manikűrösök is lehetnek

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek jól néznek ki, sármosak, kedvesek és szórakoztatóak. Együttműködő személyiségüknek köszönhetően remek vezetők, minden alkalmazottjuk szeretni fogja őket. Nem olyan emberek egyébként, akiket csak úgy el lehet rejteni a nyilvánosság elől; szeretnek a pezsgésben, a középpontban lenni. A művészetek elkötelezettjei, így akár még egy banda élén is találhatják magukat, mint énekes. A legjobb munkák számukra: diplomata, táncos, host, idegenvezető.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók nagyon intenzívek, ahol megjelennek, ott biztosan bomba robban – persze, csak átvitt értelemben. Nagyon tudnak koncentrálni, kíváncsiságuk az eget verdesi; néha túlzásba is esnek, mert az utolsó szögig tudni akarják mindenről, hogy mi „működteti”. Nehéz irányítani őket, elég független szellemek: legyenek detektívek, ügyvédek, tudósok, sebészek vagy pszichológusok.

Nyilas (november 23. – december 22.)

Etikusak, tele vannak energiával, ugyanakkor nagyon filozofikusak is – dióhéjban ennyit lehetne elmondani a Nyilasokról. Döntéshozásban verhetetlenek, így bárki nyugodtan rájuk bízhatja magát. Vallással, állatokkal, emberekkel is foglalkozhatnak. Imádnak utazni, szerethetőek, de a rutintól mentse meg az isten őket, mert egyszerűen utálnak unatkozni. Mi azt ajánljuk, próbálják megvalósítani a terveiket úgy, mint edző, állatmentő, PR-os vagy bármilyen olyan valaki, akinek sokat kell utaznia.

A Nyilasoknak állatokkal kellene foglalkozniuk

Bak (december 23. –január 20.)

A Bakok nagyon ambiciózusak, számukra kihívás nélkül nincsen élet. Akár a hegyi kecskék, ők is képesek a legnehezebb terepen is a csúcsra törni, semmi sem állíthatja meg őket. Felelősségteljesek és tudnak dönteni: élvezik, ha hatalom van a kezükben. Minden szabályt betartanak és másokat is arra sarkallnak, hogy ne essenek ki a ritmusból. Igazi munkamániások, hihetetlen sikereket érhetnek el menedzserként, adminisztrátorként, szerkesztőként és bankárként is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntők szeretnek új dolgokat felfedezni, és olyan emberségesek, mint csak kevesen. A szokatlan munkákat szeretik, lázadnak a szokásos, a közhelyes ellen, sok szabadságra van szükségük ahhoz, hogy jól tudjanak funkcionálni. Nem elégszenek meg azzal, ha egész életükben ugyanazt csinálhatják. Tudósként, feltalálóként, farmerként, aviátorként, tervezőként is megállhatják a helyüket.

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak a legöregebbek a csillagjegyek közül, és ennek megfelelően a lelkük sem túl fiatalos. Kreatívak és szenvedélyesek, imádják a tradicionális zenét, táncot. Nagyon intuitívak, fodrászként ki tudnak bontakozni, de asztrológusként, jósként sem vallanának kudarcot. Az intuíciójuk segíthet az olyan munkák elvégzésében, mint például a művész, az ápolónő, az állatorvos vagy a pszichológus.

betöltés...