Mit árul el neved a sorsodról?

Nomen est omen. A név előjel. A nevünkben a sorsunk. Földi létünknek célja van. Hogy milyen feladatot jelöltek ki számunkra a földön, arra sok minden utalhat. A születési dátumunkon túl a számmisztika szerint nevünkből is rájöhetünk mi létezésünk valódi oka itt a földön.

A következő módon számolhatjuk ezt ki:

Az ABC minden betűje egy számot jelöl. A hosszú és rövid magánhangzókat nem különbözteti meg a számmisztika a számolásnál:

A-1,  B-2,  C-3,  D-4,  E-5, F-6,  G-7,  H-8,  I-9,  J-10,  K-11,  L-12,  M-13,  N-14,  O-15,  P-16,  Q-17, R-18, S-19,  T-20,  U-21,  V-22,  W-23,  X-24,  Y-25,  Z-26

Írd le a teljes neved egy papírra. Add össze az ehhez tartozó számokat. Ha a végeredmény kétjegyű, akkor annak számjegyeit is add össze, amíg az eredmény egyjegyű nem lesz. Ez a Te sorsszámod!

Például:

Kis Anna = 11+9+19+1+14+14+1 = 68 ;  6+8 =14 ;  1+4 = 5

A sorsszámok jelentése:

1

Az 1-es sorsszám tulajdonosai arra születtek, hogy tetteikkel vezessék a többieket. Példamutatás a feladatuk. Pontosan tudják, hogy mi a jó és mi a rossz. Ezt másokkal is meg kell tanítaniuk.

Nem állnak ki prédikálni, saját életüket élik úgy, hogy az példaértékű legyen mások számára. A számukra megfelelő hivatás: tanár, bíró. De szülőként is beteljesíthetik feladatukat.

2

A 2-es számjegy szülötteinek különleges képessége a türelem és a szolidaritás. Szeretnek a háttérben maradni és kerülik a feltűnést. Tehetségesek, bármibe is kezdenek.

Életfeladatuk mások sikereinek háttérből való támogatása, lehet ez a társuk, vagy gyermekük. Szolgálatuk értékes, de közben vigyázniuk kell arra, hogy ne feledkezzenek meg saját igényeikről, vágyaikról sem.

3

Szívós, kitartó jellem minden 3-as. Sokkal többet kell tenniük a sikerért, mint más embereknek. Ez azonban nem okoz nekik gondot, hiszen a végsőkig képesek küzdeni, soha nem adják fel!

Életfeladatuk, hogy egy nehéz ügyet sikerre vigyenek ezáltal változást indítsanak el a környezetükben. Ennek köszönhetően pedig az egész világban!

4

A 4-esek a harmónia szerelmesei. Békítenek, és embereket hoznak újra össze. Nem szeretik a feszültséget, az ellenségeskedést. Igyekeznek mindenhol békét teremteni.

Küldetésük lehet, hogy valamilyen konfliktust feloldjanak, vagy összehozzanak két olyan embert, akiknek találkozniuk kellett egymással. Vigyázniuk kell, mert ha a feszültségoldás közben nem figyelnek eleget magukra, és nem vonulnak el néha pihenni, az könnyen felőrölheti őket.

5

Az 5-ös szám hordozói a tudományok megszállottjai. Szakmájuk szerelmesei és mesterei. Gyakorlati tudásukkal gyarapítják a világot.

Ha véletlenül nem tudományos karrierbe fognak, ott is sikert sikerre halmoznak. Képesek mindenben elmélyedni, és tudásukat tökélyre fejleszteni bármilyen területen.

6

A 6-osok számára a legfontosabb a jókedv és a nevetés. Igazi mókamesterek, akik mindig tudják, hogy derítsék jobb kedvre a körülöttük lévőket.

Könnyen illeszkednek be bárhová. Igazi csapatjátékosok. Feladatuk a közösség összetartása, a csapatszellem erősítése.

7

A 7-es misztikus szám, viselőjével a Sorsnak gyakran valamilyen különös, kiismerhetetlen szándéka van. Ezek az emberek gyakran kerülnek különös környezetbe, szokatlan szituációkba, és nem ritka, hogy életük során valamilyen sorsfordító eseményben lesz részük.

Az is lehet, hogy csak életük végén világosodik meg előttük, milyen fontos feladatuk volt, de néha csak a haláluk után több generációval válik egyértelművé, mennyire fontos volt a szerepük valamilyen változásban.

8

A 8-as szám hordozója nyitott a spiritualitás felé. Médiumi képességei vannak és előre megérez dolgokat.

Feladatuk mások segítése, mások önmagukkal való megismertetése. A lélek doktorai ők. Sokszor válik belőlük terapeuta, energiagyógyász, tanácsadó, pszichológus.

9

A 9-es viselője karizmatikus személy, aki vezető pozícióra hivatott. Határozott elképzelései vannak az életről és képes másokat is inspirálni és vezetni.

Hatni tud az emberekre, de vigyáznia kell arra, hogy mire használja a befolyását. Lehet iskolaigazgató, de bankigazgató is. Erős személy, aki bármilyen vezető pozícióban helyt áll.

betöltés...