John Travolta ma már csak árnyéka önmagának!

Nagyon szomorú ez a rengeteg plasztika, véleményünk szerint méltósággal megöregedve, természetes külsővel sokkal sármosabb lenne a színész. Ilyen volt, ilyen lett!

Travolta filmszínészi karrierje egy véletlennek köszönhetően indult be. Allan Carr producer már régebb óta sikertelenül kereste a tökéletes férfi főszereplőt tervezett Grease filmje számára, míg egy napon szállodai szobájának a tévéjében meg nem látta az akkor még szinte ismeretlen John Travoltát egy tévésorozatban (Welcome Back, Kotter).

Azonnal felhívta a szobából a film másik producerét, Robert Stigwoodot, hogy kapcsoljon az adott csatornára. A személyes találkozó során Travolta olyan mély benyomást gyakorolt rájuk, hogy három filmre szóló szerződést kötöttek vele, melynek első darabja az 1977-es Szombat esti láz volt.

Az egy egész generáció életérzését megragadó film hisztérikus sikert aratott, John Travolta egyik napról a másikra az ismeretlenségből Oscar-díj jelölt szupersztárrá vált. Második filmje, a Grease 1978 nyarán került bemutatásra.

A színészt a mai napig rengeteg izgalmas alkotásba hívják, a legváltozatosabb műfajokban.

Épp ezért szomorú ez a rengeteg plasztika, véleményünk szerint méltósággal megöregedve, természetes külsővel sokkal sármosabb lenne a színész:

Ilyen volt, ilyen lett:

.

.

Az arcvonásaiból eltűnt minden természetesség!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

betöltés...