10 különleges ember, akik extrém kinézetükkel hódítanak

Nem éppen szégyenlősek, de pont ezért szerethetőek.

Sokan őrültnek tartják őket, de ahogy a Brightside is írja, ők mindössze csak ezt az utat választották, hogy megmutassanak magukból valamit a világnak.

# 1 Monami Frost

View this post on Instagram

White – always ❄️ Mrs. Frost ❄️

A post shared by Monami Frost (@monamifrost) on

A Lettországból származó modell és vlogger 14 éves korában csináltatta az első tetkóját és minden előítélet ellenére ez Monami egyetlen szenvedélye, ugyanis nem fogyaszt drogokat, nem dohányzik, de még alkoholt sem iszik.

# 2 Andrey Bartenev

Andrey orosz művész, aki a divat világában alkot és különleges, interaktív előadásokat rendez. Művei a legnagyobb múzeumokban is feltűnnek. Munkái az emberekből ártatlan érdeklődést, de néha agresszív reakciókat is kiváltanak.

# 3 Beth Ditto

Beth egy gossip kórus vezető énekese, és bár sokszor bélyegzik kövérnek, ő elfogadja magát olyannak, amilyen. Leginkább merész és feltűnő darabokat hord, mert úgy gondolja, hogy nem a méretei azok, amik vonzóak. Ezzel a divattervező Gaultier és Lagerfeld is egyetértett, Beth számára pedig felajánlották, hogy legyen a modelljük.

# 4 Baddie Winkle

Nehéz elhinni, hogy Baddie már 89 éves, de ez őt a legkevésbé sem zavarja, öltözködését mindig valami extravagánssal dobja fel. Az, hogy erről egy Instagram oldalt is indítson nem is az ő, hanem unokája ötlete volt.

# 5 Luis Padron

Az argentin Luis dollárezreket költött már arra, hogy úgy nézzen ki mint egy elf. Azt, hogy teljesen átváltozik, még gyerekkorában döntötte el, mert elege volt a hétkönapokból, ezért eldöntötte, hogy életét inkább egy tündérmesében fogja leélni.

# 6 Elayne Angel

Hány emberről gondoltuk már azt, aki tetoválásokkal és piercingekkel a testén jelent meg, hogy megbánja ezt még najd öreg korára. Ez azonban csak a mi rosszindulatunk, ami dolgozik bennünk, mert itt van például az 57 éves Elayne, aki bizony semmit nem bánt meg. Pár évvel ezelőtt pedig könyvet is kiadott, Piercing Biblia címmel.

# 7 Melynda Moon

https://www.instagram.com/p/a64xhKxTqG/

A kanadai Melynda is igazi elffé akart változni, azonban nem ment olyan messze, mint Luis. Mindössze a fülét módosította, mivel szerinte ezzel sokkal aranyosabbá és kedvesebbé vált a megjelenése.

# 8 Daryl Belmares

https://www.instagram.com/p/evsZxmoGmw/

Daryl a legnagyobb fület szerette volna magáénak tudni a világon és lám, sikerült neki. Jó, persze, valójában a világ legnagyobb fülcimpájának boldog tulajdonosa.

# 9 Grace Neutral

View this post on Instagram

🕷

A post shared by Grace Neutral (@graceneutral) on

Elsőre talán nem tűnik furcsának Grace, pár tetkó itt, ott, amott, de aztán rájössz mi igazán különleges az egész megjelenésében. Grace szeme nem fehér, hanem kék színben játszik, ha jobban megnézed.

# 10 Iris Apfel

View this post on Instagram

#irisbytane @tane_mx

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on

Iris a különleges emberek korelnöke, hiszen 96 éves. Az amerikai Iris egyébként a legidősebb tinédzsernek tartja magát a világon, és ha ez valakinek nem tetszik, az az ő baja – vallja. És tulajdonképpen igaza is van, nem de bár?

betöltés...