Egy teszt, ami megmondja rövid vagy hosszú haj illik hozzád

A külső sok mindent elárul egy ember jelleméről és személyiségéről, így az sem mindegy, hogy milyen frizurát választunk magunknak. Sokan azt veszik észre, egy nagy váltás után, hogy nem csak az arc karakterük, hanem az egész személyiségük megváltozott.

Tudományosan bizonyított tény, hogy azok, akik a tükörbe nézve nem elégedettek a látott képpel, nem kiegyensúlyozottak és nem érzik jól magukat a bőrükben. Ez pedig kihat a mindennapjaikra, a hangulatukra és még a kapcsolataikra is. Sok hibát elkövethetünk az előnyös és kényelmes külső megalkotásakor, pedig ha ismernénk bizonyos trükköket és tisztában lennénk bizonyos tanácsokkal, akkor valószínűleg sok mindent másképp csinálnánk.

A frizura minden nő ékessége, minden nap szeretjük azt megújítani, másképp fésülni, időnként változtatni a színén, az alakján, stb. Van egy dolog viszont, ami nem mindegy, ez pedig nem más, mint, hogy az a hajkorona, amit viselünk, az valóban jól áll nekünk? Erre a kérdésre ha megkérdezünk pár embert, egy része igennel, más része pedig nemmel fog válaszolni. Létezik azonban egy teszt, ami a legjobb és legpontosabb választ adja majd nekünk.

A teszthez szükségünk lesz egy ceruzára és egy vonalzóra. A vonalzó végét a fülcimpa aljához kell elhelyezni egyenes vonalban, a nyak legyen egyenes! A ceruzát pedig helyezzük az áll alá, és mérjük le a kettő találkozásánál átható centimétert (lásd. kép). Ha a -vonalzón látható érték 5 -7 cm, vagy annál nagyobb, akkor a rövid hajat kell választanunk. Ha a leolvasott érték 5- 7 centiméternél kisebb, akkor a hosszú haj a tökéletes választás számunkra.

betöltés...