Megdöbbentő dolgok, amit néhány lány elkövet, hogy sovány legyen

Mindenki szeretne vékony lenni, de valaki olyan messzire ment, ami már tényleg nem normális.

Mindenki tökéletes alakot szeretne magának, vagy legalábbis megszabadulni a fölösleges kilóktól. A legtöbben a hagyományos módját választják a fogyásnak: mozgás, diéta, tudatosabb táplálkozás, egészséges életmód. Csak ezekkel lehet hosszútávú eredményeket elérni, amelyek egészségesek is.

Vannak, akik azt hiszik, hogy lehet úgy is fogyni, hogy mindenféle “csodaszerekkel”, fogyasztó termékekkel tömik magukat, mert nem akarnak változtatni az életmódjukon, de a kilókat le akarják dobni. Hosszútávon ez hatástalan, sőt egészségtelen is lehet.

És van a harmadik csoport, akiket most mutatunk be. Ők annyira elborult dolgokat találtak ki arra, hogy lefogyjanak, hogy az már tényleg nem normális. Gondolom mondanunk sem kell, hogy EZEKET SOHA NE PRÓBÁLJÁTOK KI, mert végzetes eredménye lehet ezeknek a rettenetes módszereknek.

1. Növessz saját galandférget!
Szennyezett földdel juthat be a szervezetünkbe ez az élősködő, amit normális ember nem igazán szeretne elkapni. Azonban vannak olyanok, akik szerint jó ötlet a féreg petéit lenyelni, hogy kifejlődjenek a testben, és kicsit “besegítsenek” az emésztésben, aztán ha sikerült elérni az ideális testsúlyt, csak bekapnak néhány féregtelenítőt, probléma megoldva. Azonban ezek a paraziták súlyos betegségeket, epilepsziát, hányást és hasmenést okozhatnak, arról nem is beszélve, hogy simán hátramaradhat pár csemete, akik elbarangolhatnak a tested különböző pontjaira…NEM AJÁNLJUK.

2. Inzulin használat

Néhány okos ember kitalálta, hogy annak ellenére, hogy nem cukorbetegek, elkezdik magukat lőni inzulinnal, hogy az levigye a vércukor-szintjüket, így a szénhidrátokat kevésbé emésztik meg, a szervezet nem hasznosítja őket. Mondanunk sem kell, hogy ez egy borzalmas ötlet, és tönkre vághatod a szervezeted. Káros a májra, vesére, és az is előfordulhat, hogy tényleg kialakul a cukorbetegség.

3. Keménydrogok

Ha kokainozol és egyéb keményebb szereket használsz, nem sűrűn leszel éhes. Mert az étel helyett folyamatosan a cuccot fogod kívánni, ami előbb-utóbb biztosan a sírba visz. NAGYON nem jó ötlet. Vannak, akik mindenféle gyorsítót szednek, csak azért, hogy fogyjanak. Néhány évtizede simán engedélyezték az amfetamintartalmú fogyasztószerek forgalmazását, ami nem igazán tett túl jót a háziasszonyoknak. Nézd csak meg a Rekviem egy álomért című filmet…

4. Nyelvvarrás

Ez nem vicc! Egy plasztikai sebész kitalálta, hogy ha egy műanyag darabkát varr a fogyni vágyó páciensek nyelveire, akkor óhajuk teljesül, mivel a beavatkozás után annyira fájdalmas lesz bármilyen szilárd étel elfogyasztása, hogy onnantól kezdve csak leveseket és turmixokat képesek inni. Mondanunk sem kell, hogy ilyen egyoldalú diétával rengeteg tápanyagtól elesik a szervezeted, ráadásul az ember NYELVÉBE VARRNAK EGY MŰANYAGOT, könyörgöm.

5. Gyomormosó szirup

A modellszakmában használták (használják) elszomorítóan sokan a szirupot, amivel olyan emberek teljes gyomortartalmát ürítik ki kórházakban, akiknek valamilyen méreg került a szervezetébe. Nem lehet túl kellemes érzés a szirup lenyelése utáni néhány óra, az biztos. Gyakorlatilag órákon át megállíthatatlan hányás tör azokra, akiket ezzel kezelnek.

Azt hiszem levonhatjuk a következtetést, hogy ezeknél sokkal-sokkal jobb ötlet, ha az ember szépen elkezd edzeni, változtat az étrendjén, és úgy adja le a kilókat, hogy közben egészségesebb lesz, nem egy megzavarodott őrült.

betöltés...