Mikor ez a 70 éves japán nő kibújt a kimonójából, az egész közönség elképedt! Pedig a java még csak azután következett!

Az idei Italia’s Got Talent tehetségkutató showműsor színpadán rendkívüli dolog történt. Egy mosolygós, kedves japán hölgy lépegetett be virágos kimonójában a zsűri és a közönség nagy meglepetésére. Sugárzó tekintetéből harmónia, érzékiség lelki béke áradt.

A japán versenyzőt Tomoko-nak hívták, aki 70 éves. Az idősödő hölgy 43 éve él Olaszországban, ahová azért érkezett, hogy operaénekesnek tanuljon. Eredetileg egy lírai dalt akart elénekelni, de végül rájött, hogy kora miatt a hangszálai már nem működnek olyan jól, így inkább egy másik oldalát szerette volna bemutatni Olaszországnak.

Ekkor pedig teljes döbbenet lett úrrá mindenkin, mert az asszony kibújt a kimonoból és hirtelen felkapaszkodott egy rúdra, és olyat táncolt a magasban, hogy senki sem tudott szóhoz jutni. Tomoko teste még 70 évesen is tökéletes, teljes összhangban van minden.

A mutatvány végén pedig azt is érdemes megfigyelni, hogy mennyi energiával töltődött fel a japán nő, miután ország-világ előtt bemutatta tehetségét. Ez igen!

Nézd meg a videót és ha tetszett, oszd meg a Facebookon!

betöltés...