A vicces apuka megosztotta a gyereke ultrahangképét, a fél internet ezen pörög

Érdekes egy felvétel lett, az biztos.

Tegye mindenki a szívére a kezét: a legtöbbünk számára egy babáról készült ultrahangkép nem más, mint egy rakás szürke-fekete pötty, ami leginkább az adásszüneti jelre emlékezteti az embert. Persze amikor az orvos beavatja a leendő szülőket, hogy pontosan mit is kell nézni, az már egy másik helyzet, de addig az avatatlan szemnek nem sokat mond a felvétel. Éppen ezért lepődött meg egy nagyon egy reddit-felhasználó, aki nemcsak, hogy látta az alakot, de azt is felismerte, hogy pontosan mit lát. Egy sportkocsit.

A Brewhaus3223 nevű felhasználó a Redditen osztotta meg felesége 24 hetes terhesen készült ultrahangképét, ami az apuka szerint pont úgy néz ki, mint egy kisautó. Persze a ziccert ő sem hagyhatta ki, így Redditen a “My wife is pregnant with a sports car”, vagyis “A feleségem egy sportkocsit vár” mondattal osztotta meg a képet.

A büszke apuka a Someecardsnak elmondta, a feleségével már van egy lányuk, de ő a legkevésbé sem hasonlít egy autóra. A felvétel publikálása óta az is kiderült: fiút várnak.

betöltés...