Ez a 4 csillagjegy a drámázás királynője a horoszkóp szerint

Az asztrológusok szerint 4 női csillagjegyre különösen jellemző, hogy drámai helyzetet képesek előidézni. Most megtudhatod, hogy te köztük vagy-e!

Lássuk csak kik a horoszkóp igazi drámakirálynői!

1. Rák

Ha valaki megjegyzést tesz rád, akkor azt hajlamos vagy nagyon a szívedre venni, és képes vagy tízszer nagyobb ügyet kerekíteni belőle, mert egyszerűen ilyen vagy. Nehezen tudsz megszabadulni a kellemetlen élményeidtől, a múlt rossz emlékeitől.

Képes vagy drámát kialakítani magad körül, ha valaki nem viszi ki a szemetet, pedig rajta lenne a sor, de ha elfelejtik a születésnapodat, akkor akár egy hétig is sírhatsz, duzzoghatsz magadban.

2. Skorpió

Nem nehéz kihozni a Skorpió nőt a sodrásából, sőt idővel a haragja még nagyobbra nőhet. Te is ilyen vagy, és légy őszinte, nem mindenkivel tudsz szót érteni, sokszor gyanakvó vagy, és nem bízol az emberekbe. Ha valami nem tetszik, annak hangot adsz, ha felmérgesítenek hangosan sírhatsz, vagy dührohamot kaphatsz.

A legtöbb dráma a párkapcsolatod mentén alakul ki, nagyon ragaszkodó és féltékeny vagy.

3. Vízöntő

Egy kicsit olykor lehetsz rosszindulatú, arrogáns és érzelmileg instabil, ami miatt kiborulsz, és képes leszel a bolhából is elefántot csinálni. Gyakran vagy nemtörődöm, ami miatt mások haragudhatnak meg rád. Sokszor makacs vagy, nem fogadsz el tanácsokat, és ha valami nem a terveid szerint alakul, akkor kiborulsz.

4. Oroszlán

Mindig a figyelem középpontjába akarsz kerülni, elvárod, hogy különleges bánásmódban részesítsenek. Ha ez nem következik be, akkor dráma üzemmódba kapcsolsz, és mindenkit kiosztasz, mert úgy gondolod, hogy megteheted, mivel te vagy a királynő.

Ha nem az van, amit te szeretnél, akkor kiabálsz, sírsz, mert azt gondolod, hogy te vagy az Univerzum középpontjában, így kijár neked a jelenetrendezés joga.

betöltés...