Miről árulkodik az ujjaid hossza?

Tudtad, hogy az ujjak hosszából sok minden leszűrhető? Elég, ha kezet nyújtasz valaki felé és már is tudja milyen személyiségű vagy?! Nos igen, az ujjak hosszából sok minden megállapítható egy emberről, mert a kezek beszélnek!

Nézd meg az ujjaid és az alábbi 3 kép közül válaszd ki melyik hasonlít leginkább a tiédre, majd olvasd el az elemzést!

“A” kéz:

Azt mondják, hogy azok az emberek, akiknek a gyűrűsujja hosszabb, mint a mutatóujja nagyon szép megjelenéssel rendelkeznek. Olyan varázst sugároznak önmagukból, amelytől mások ellenállhatatlannak találják őket. Kissé hirtelen a természetük, de határozottak, és nem jelent számukra problémát a kockázat vállalás. A választott szakmájuk általában: katona, mérnök, sportoló, stb. ,akik a sikert vonzzák maguk után. A tudósok mindemellett arra a következtetésre is jutottak, hogy azok az emberek, akiknek a gyűrűs ujja hosszabb többet keresnek, mint azok az emberek, akiknek rövidebb.

”B” kéz:

Azok az emberek, akiknek a gyűrűs ujja rövidebb, mint a mutatóujj, nagy önbizalommal rendelkeznek, tele vannak energiával. Élvezik a magányt és nem igazán tetszik nekik, ha megzavarják őket szabadidejükben. Nem azok közé az emberek közé tartoznak, akik megteszik az első lépést, mindig értékelik azonban a feléjük intézett figyelmet és kedvességet.

“C” kéz:

Azok az emberek, akiknek a gyűrűsujj és a mutatóujj hossza megegyezik, békeszerető, konfliktus kerülő emberek. Jó szervező képességük van. Ha kapcsolatban élnek, a hűség az egyik alapvető pillér számukra, tele vannak gyöngédséggel és gondoskodással a partnerük felé.

betöltés...