10 titok, amit még soha nem hallottál a Szex és New Yorkról

Már 12 hosszú éve, hogy véget ért a Szex és New York, mi viszont még most is kívülről fújjuk a legjobb beszólásokat. Ezerszer láttuk, azt hittük már mindent tudunk róla, hogy nekünk már senki nem tud újat mondani. Pedig de – fogadunk, hogy ezekről a titkokról még te sem hallottál!

1. Nem volt ereszd el a hajam

Hivatalosan egyetlen valamire való Cosmo sem csúszott le a lányok torkán a forgatások alatt. Helyette volt víz, megspékelve egy kis színezékkel, jobb napokon felhigított áfonyalé. A pezsgő gyömbéres üdítő volt, a bor pedig szőlőlé. Fincsi!

2. Viszont az villásreggelik mindig elfogytak

És ilyen brunch-partiból is akad bőven a 6 évad alatt. “Cynthia Nixon és én mindig mindent megettünk, és még az sem számított ha kihűlt.” – árulta el Sarah Jessica Parker.

3. Big és Carrie szerelme nem lett volna happy end

Ha a rajongók nem ragaszkodnak hozzá annyira. De ragaszkodtak, így a rendező nem is merte bejátszani, hogy Carrie szingli marad a sorozat végén. Pedig szíve szerint ezt tette volna, sőt a sorozathoz igazából két befejezés is készült, és a nép akarata döntött. “Azt hiszem ettől függetlenül a sorozatból kiderült az üzenet, hogy a nők nem feltétlenül a házasságban találják meg a boldogságot. Vagy nem csak abban. A végén viszont csak egy sima romantikus komédia lett az egész.” – mondta Darren Star.

4. SJP volt az egyetlen, akit nem láthattál meztelenül

Talán már észrevetted, hogy Carrie az egyetlen a lányok közül, aki soha nem dobta le a fehérneműt az ágyban. Ez azért lehet, mert a színésznő külön kikötötte a szerződésében, hogy nem vállal meztelen jeleneteket. “Kényelmetlenül érzem magam a meztelenül, nem bírom a sz.exjátékokat és a káromkodást – így nem vállaltam ilyesmit. Carrie sok férfit csókol meg, de csak ezekkel a feltételekkel mehetett a történet.” – nyilatkozta később a színésznő.

5. Cynthia Nixon igazából szőke

És elsőre nem is tetszett neki, hogy a szerep miatt a vörösek táborát kell majd erősíteni, pedig szuperül áll neki. Ettől függetlenül a sorozat után lelkesen rohant a fodrászhoz, hogy visszakapja természetes szőke tincseit. Közben Carrie eredetileg barna lett volna, és egy nappal az első pilot forgatása előtt döntöttek csak a szőke mellett a készítők.

6. Sarah Jessica Parker megtartotta Carrie ruháinak 70 százalékát

Annak ellenére, hogy ma már lelkesen kampányol Carrie ellen: “Mindent hazavittem, ami nem közvetlenül a tervezőtől jött, vagy adtak kölcsön. Igen, megvan szó szerint minden!”. Jó neked SJP!

7. A Carrie által viselt ikonikus tütü 5 dollárba került

És egy turkálóban találtak rá. Igazi alkalmi vétel!

8. Emlékszel Aiden kutyájára? Na de melyikre?

Nos, az első sztáreb, aki Pete-et játszotta, annyira félt a Carrie szerelmét alakító John Corbett-től, hogy le kellett cserélni. Pedig milyen szép karriernek indult…

9. SJP akár 18 órán keresztül nyomta tűsarkúban

Oké, ennyit semmi nem ér, még sem cserélnénk vele!

10. Alec Baldwin visszautasította a sorozatot

Egészen pontosan az “Escape from New York” című részhez szerették volna leszerződtetni a színészt, de ő nemet mondott. Ezután felajánlották a  lehetőséget George Clooney-nak, aki szintén szkippelte, majd Warren Beatty-nek, de neki sem kellett. Csak ezután jött a képbe Matthew McConaughey, de szerintünk senki sem bánja, hogy így alakult.

betöltés...