Különös zajokat hallottak a padlásáról, ezért felszereltek egy rejtett kamerát. Megdöbbentek, amikor megnézték!

Különös zajokat hallottak a házuk padlásáról, ezért felszereltek egy rejtett kamerát. Meglepő dolog történt odafönt!

Egy fiatal pár, Donna és Revan egy ideje nagyon furcsa hangokat hallottak a házuk padlásáról. Egy darabig nem nagyon foglalkoztak a dologgal, arra gondoltak, hogy biztosan valami élőlény mászott fel a tetőtérbe. Azonban, a zajok egyre különösebbek lettek, ezért elhatározták, hogy utánajárnak, mi történhet.

Hosszú ideje minden este ugyanazok a zajok hallatszottak, olyan volt, mintha valaki beköltözött volna a padlásukra. Hogy megtudják, mi történik, egyik nap rejtett kamerát szereltek a padlásra. Arra gondoltak, lehetséges hogy valami szellem “járkál” éjszakánként, és az nem hagyja őket aludni. Felszerelték a kamerát, és kitettek a padlás közepére egy játékbabát, egy labdát, meg egy LED-es lámpát, majd kíváncsian várták, mi történik. A felvételt nézve különös dologban volt részük. A szellem, le s fel kapcsolgatta a lámpát, ezzel adva tudtukra, hogy valóban ott tartózkodik a padláson.

“A padlásunkon furcsa dolgok történtek. Egy idő után meg voltunk győződve róla, hogy valami túlvilági lény motoszkál. Kitettünk egy labdát, egy babát, és egy lámpát a padlóra, hogy lássuk, melyik tárgy tetszik neki a legjobban. Feküdtünk lent a hálóban, és néztük a kamerával összekötött monitoron, hogy mi történik. Hihetetlen volt, hogy “valaki” ott van a palásunkon, láthatatlan, de mégis kapcsolgatja a lámpát” – mondta a fiatal pár.

betöltés...