Az idős bácsi szégyellte magát mert lassú volt – de a kasszás válasza mindenkit meglepett

betöltés...

Számos hétköznapi hős van, de gyakran nem kapják meg azt a figyelmet, amelyet valójában megérdemelnek. De most több ezer embernek van esélye arra, hogy tisztelegjen egy nagyon különleges pénztáros előtt, aki a WalMart áruházban Mississippiben dolgozik, mert hihetetlen udvariasan bánt az egyik idős vásárlóval.

Amikor Herbison Bowlin a múltkor elment a helyi élelmiszerboltba vásárolni, tanúja volt egy olyan eseménynek, amely a szíve mélyéig hatolt. Egy idősebb férfi aprópénzzel fizetett és zavarban volt, mert annyi időt vett igénybe, míg megszámolta a pénzt. De ahelyett, hogy bosszankodott volna, a pénztáros példátlan nyugalommal kezelte a helyzetet.

Publiée par Spring Herbison Bowlin sur Dimanche 12 avril 2015

Íme, ezt ezt írta a nő a Facebook-on:

“A szívem megtelt melegséggel, mikor a múltkor ebédidő alatt a Wal-Mart boltban vásároltam. Ez a bácsi éppen fizetni akart, de nem tudta kiszámolni mennyit is kell adnia ezért elnézést kért és nagyon lassan szedte elő a zsebéből az aprópénzt. Nagyon ideges lett emiatt, a kezei és a hangja is remegett.

Ez a kedves pénztáros megfogta a bácsi kezét és mindent félretéve ezt mondta neki: “Ez nem probléma, kedvesem. Majd együtt megszámoljuk. ” A bácsi még egyszer elnézést kért aztán elment.

Megnéztem ezt a csodálatos nőt, és azt mondtam: “Köszönöm, hogy olyan türelmes voltál vele.”

Ő megrázta a fejét és ezt válaszolta: “Nem kell megköszönnöd, kedvesem. A mai világgal az a baj, hogy elfelejtjük szeretni egymást.

Olyan szeretnék lenni, mint ő.”

"My heart was warmed at Wal-Mart during lunch. This gentleman's items were scanned and he was given the total. He looks…

Publiée par Love What Matters sur Vendredi 10 novembre 2017

Igazán fontos, hogy megünnepeljük azokat a kis dolgokat, amik velünk történnek az életben. A hölgy bejegyzése a pénztáros viselkedésével kapcsolatban kiváló példa erre. A világ sokkal jobb lenne, ha még több, a pénztároshoz hasonló ember lenne.

betöltés...