A szomszédok elsőre azt hitték megbolondult, amikor elkezdte feltörni a lépcsőt, a végeredmény azonban mindenkinek tetszett!

Van, aki megvásárol egy profin kialakított házat, beköltözik, és boldogan él benne, míg meg nem hal. Másoknak pedig az az első dolguk, hogy gyorsan valamit átalakítsanak, hozzátegyenek egy kis pluszt egyéniségükből. Nem mondhatjuk, hogy rossz volt ez a ház új korában, de milyen lett átalakítás után…

A férj és a feleség beköltözött egy tökéletesnek tűnő házban, azonban a ház előtti lépcsővel és a kisebb terasszal nem voltak teljes mértékben megelégedve. Úgy gondolták egy kicsit személyesebbre szablyák.

Légkalapáccsal szinte teljesen szétzúzták a lépcső külső borítását, és felvágták a csodaszép gyepet. A szomszédok egy adott ponton kezdték azt hinni róluk, hogy megbolondultak.

Fakéreggel szórták be a lépcső melletti területet, majd kockakővel rakták ki a járólapok helyét. Közben kisebb teraszos részeket alakítottak ki szintén kockakő, és útjavításhoz is használatos kavics segítségével.

A végeredmény csodálatos lett. Barátaik és ismerőseik, alig hittek a szemüknek, amikor meglátták, hogy mennyire otthonossá varázsolták a ház bejáratát.

betöltés...