Sokan nem is hinnék, mennyi pénze van valójában Alekosznak

A Való Világ egykori győztese különcködésével igazi show-t csinált, nem véletlenül nyerte meg a műsort. Ám vajon hogy bánik a pénzzel? Mi lett a nyereményével?

Nagy Alekosz, a Való Világ negyedik szériájának győztese az egész műsorsorozat alatt hihetetlenül népszerű volt. A hátán vitte az adásokat, sokan csak miatta nézték a show-t. Győzelméhez egy pillanatig sem férhetett kétség.

Az már a valóságshow alatt kiderült, hogy Alekosz igazi egyéniség, hihetetlen szövege és nem mindennapi észjárása van, de vajon mennyire bánik jól a pénzzel? Mi maradt egykori nyereményéből?

Alekosz a rivaldafény után pár évig eltűnt a nyilvánosság előtt, ám most újra képernyőn van. Amíg nem volt tévés munkája, addig sem élte fel nyereményét: elképesztően tud spórolni, nagyon megfogja a pénzt, így nem ad kölcsön fűnek-fának.

Elmondása szerint a Való Világ nyereményéből (12 millió Ft) egy fillért sem költött, sőt, még gyarapítani is tudta a csinos kis összeget!

Imádja forgatni és befektetni a pénzt, és azt is nagyon megnézi, mire költ: Jó minőségű, ám nem túl márkás ruhákat vásárol. Egy olcsó centerben veszi szappanjait konyhai és egyéb felszereléseit is.

Nem sznob, számára nem a márkajelzés a lényeg, hanem hogy viszonylag olcsón jusson hozzá a megfelelő minőségű termékekhez.

Így nem kell attól tartania, hogy hamar feléli a pénzt és koldusbotra jut.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani!

betöltés...