Az anya gyermekeiről készült fotót szégyenletes célra használják fel, és ő erre kemény választ ad

Néha az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Például, hogyan nevethetünk együtt egy olyan gyerekkel, akinek a teste fogyatékos?  A történet, amit most leírunk, valóban abszurd.

Bobbie-Jo Theriault és férje annyira szerette volna, hogy Jaydennek testvére legyen. Bobbie nemsokára megtudta, hogy hármasikrekkel terhes! Nagy boldogságot jelentett ez az ő és a férje számára is!

– Nem számítottunk rá. Nem voltam semmilyen kezelésen. Ez így történt, váratlan volt, de nem hiszek az abortuszban. Ők az én gyerekeim és mindent megteszünk értük, mondta Bobbie-Jo a WTHR-nek. 2010-ben.

Sajnos a Bobbie-Jo család később sok kritikát kapott. Az asszony Crouzon-szindrómában szenved amely egy genetikai betegség és sok deformitást eredményez a testen, különösen a koponyán és az arcon. Jayden és a hármasikrek is  ugyanazzal a betegséggel születtek. Sokan ezért úgy vélik, hogy Bobbie-Jonak, tudva, milyen kockázattal jár a terhesség, nem kellett volna Jayden után már gyermeket vállalnia.

https://www.facebook.com/iPGMEI/photos/a.910387075767258.1073741988.121868541285786/910387419100557/?type=3

Sajnos az emberek néha kegyetlenül megmondják a véleményüket. Március 12-én a FunnyDump Twitter oldal egy nagyon kegyetlen mémet osztott meg:

https://twitter.com/FunnyDumpLive/status/973103069620678658

“Ha nem tanulsz a hibáidból”, ez volt az üzenet a kép alatt. Szörnyű és helytelen megjegyzés, amely sokak számára sértő, többek között Bobbie-Jo  és családja számára is.

– Amikor megláttam ezt, undorodtam. Ők még csak gyerekek. Nem tudom, hogy tehetnek ilyet. Ez nagyon fájdalmas, senki sem is meri a másik ember történetét, vagy a családját, mégis úgy gondolják, hogy ez egy normális dolgok. -mondta Bobbie-Jo a Daily Mail -nek.

Hogyan lehetséges az,  hogy valaki kineveti a másikat a betegsége miatt?

A Theriault család sokat szenvedett. Nem érdemli meg azt hogy, hogy tudatlan embereket az interneten nevetségessé tegyék őket. Bobbie-Jo és férje mindent megtesznek azért, hogy normális életet biztosítsanak gyermekeiknek. Az ehhez hasonló történetek emlékeztetnek minket arra, hogy mindig el kell gondolkodnunk, mielőtt mások kárára szórakoztatnánk magunkat.

Ha Te is dühítőnek tartod ezt és azt szeretnéd, hogy az emberek jobban tisztában legyenek az internetes zaklatás fogalmával, kérjük oszd meg ezt a történetet a Theriault családról!

betöltés...