Ezen a képen 6 hiba látható, amit az emberek 99,2\%-a nem vesz észre! Te észreveszed?

Az embereknek olyan agya van, ami mindig és minden körülmények között az összképet nézi. Ilyenkor agyunk nem veszi észre a különbségeket és az apróbb hibákat. Ha nagyon odafigyelünk és koncentrálunk, megfigyelhetjük a kis dolgokat is, amiből egyből rájöhetünk mi hibádzik a képen. Sherlock Holmes is megmondta, hogy ne csak nézzünk, lássunk is. Nem olyan nehéz feladat kiszúrni a lényeget egy-egy szituációban, csak egy kis gyakorlás kérdése, ha megtanuljuk ezt irányítani a való életben is fellelhetünk olyan dolgokat, amik eddig teljesen elkerülték a figyelmünket.

Annak érdekében, hogy gyakoroljátok eme tudást, elhoztunk néhány képet, ahol egy vagy esetleg több hiba is el van rejtve a képeken. Te egyből rájössz, hogy mit kell nézned a képen? A cikk alján találhatók a megfejtések, de légy őszinte magaddal és ne csald el ezt a tesztet.

Városi közlekedés.

Számítógépes asztal.

Kempingezés.

Cipők a folyosón.

Szitakötő.

Buszmegálló (ezen a képen 2 hiba is van)

Megoldások:

Jobbra nem található út.

A számítógép billentyűzetén kettő darab 8-as gomb található.

A képen csak és kizárólag tűlevelű fenyők vannak, de a tűlevelű nem ég rendesen, honnan szereztek akkor olyan fát, ami ég?

A rózsaszínű cipőnek mind a két fele bal lábra való.

A képen látható szitakötőnek 2 darab szárnya van, míg a valóságban neki összesen 4 szárnya van.

Az esős időben, illene, hogy legyen a buszon ablaktörlőlapát, illetve egy jó képességű visszapillantó tükör, hogy lehessen látni a mögötte lévő forgalmat.

betöltés...