Válassz egy farkast a három közül és mi lerántjuk a leplet rejtett személyiségedről!

Számos kultúrában a farkasokhoz spirituális jelentést társítottak. Megannyi történet született ember-farkas viszonyról, ám a mitológia szerint a farkasok szimbolikája egyfajta útmutatásul szolgál. A farkas lényét gyakran azonosítják az erővel, hűséggel, egységgel, bölcsességgel és az örökkévalósággal.

A farkasok rendkívül szabad lények, mégis összetartanak színüktől, életkoruktól függetlenül. Különbségeik ellenére mégis sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. A farkasokat manapság a vezetéssel, irányítással asszociálják, hiszen bölcsességük és hidegvérük miatt a falka tagjait is irányításuk alatt tartják.

Most három farkas típust hoztunk neked, melyekből azt válaszd ki, amelyikkel a leginkább tudsz azonosulni, és máris olvashatod, hogy választásod mit árul el személyiségedről!

1. A fehér farkas

A fehér színben pompázó farkas fenséges és szemet gyönyörködtető. A sarkvidéken élő farkas az intelligencia szimbóluma. Ha őt választottad, akkor ne lepődj meg, hogy rengeteg közös vonásotok van.

Egy igazán lenyűgöző és ellenállhatatlan személyiséggel rendelkezel, amire mindenki felfigyel. Ám arra különösen ügyelsz, hogy valódi énedet csak a hozzád közel álló emberek előtt fedd fel. Kiváló vezetői képességed van, amit az éveid során többször is kamatoztattál már, számodra mások útbaigazítása természetes dolog. Hatalmadat csendben használod fel, a harsány emberektől egyenesen menekülsz. Utálod a színjátékokat és a kétszínűséget. Nagyszerű megfigyelő vagy így könnyedén beilleszkedsz bármilyen társaságba.

2. A fekete farkas

Ha ez az árnyszerű teremtmény vonzott a legjobban, akkor számodra az az életfeladatod, hogy a fájdalmaidból erőt kovácsolj. Nagyon kevés dolog képes kibillenteni a nyugalmadból. Azokat a dolgokat, amiket szeretsz, azt végtelen odaadással és szenvedéllyel teszed. Nem sok minden képes meglepni téged, hiszen megannyi tapasztalat van már a hátad mögött.

Ahogyan ennek a farkasnak az éjsötét bundája is jelzi, már átélted életed sötétebb időszakát, de szerencsére ennek már vége. Edzettséged és makacsságod ellenére belül érző szíved van, és mindig a bajbajutottak rendelkezésére állsz. Nagyon keményen motiválod az embereket, amit sokan arroganciaként érzékelnek. Az igazság kimondásától sosem riadtál vissza, a fehér farkassal ellentétben.

3. A szürke farkas

A szürke farkasok igen különleges teremtmények. Csoportosan vadásznak és kitűnően kommunikálnak egymással. Ha őt választottad, akkor egy sokoldalú, ugyanakkor rejtélyes személyiséggel rendelkezel.

Talán a legmeghatározóbb vonásod a hűséged, amelynek nem sok minden szabhat határt. Életedet nem sokan értik meg, hiszen örökösen a jó és a rossz között egyensúlyozgatsz. Valószínűleg ez az életed során átélt traumák miatt alakult így. Ám arról se feledkezzünk meg, hogy ezen történések nélkül nem fejlődtél volna azzá, aki ma vagy. Tapasztalataidat arra használod, hogy másokat jó irányba terelgess. Nyugodt és kedves természetedet nem csak családod, de környezeted is imádja. Viszont ha fenyegetést észlelsz, mesteri csapdákkal véded meg magad.

betöltés...