Hazaküldték a lányt az iskolából, mert ez a ruha volt rajta. Szerinted igaza volt a tanároknak?

Hazaküldték az iskolából a lányt, mert a tanárok szerint nem megfelelően volt felöltözve. Te igazat adsz nekik? Tényleg ennyire kirívó lenne ez az öltözék? Ilyen ruhát nem szabad felvenni iskolában mert erkölcstelen? Hát tényleg mindenki meg van bolondulva?

Egy amerikai lány, Erica Edgerly ezt a fotót és egy hozzá mellékelt dühös kirohanást töltött fel a Facebookra. A 18 éves, gimnazista húga ebben az öltözetben ment iskolába, de hazaküldték, mivel a tanárok úgy gondolták, hogy ez az öltözet nem való iskolába. Holott szerintünk az égvilágon semmi baj nincs ezzel a ruhával.

Tavaszias öltözet, valóban, mivel közeledik a tavasz és meleg van. Viszont semmi olyat nem mutat, amely illetlen vagy erkölcstelen lenne. Mindent eltakar a felső, egyáltalán nincs kipakolva semmi. Akkor meg mi lehetett a tanároknak a baja ezzel az öltözékkel? Megszégyenítették a lányt azzal, hogy hazaküldték, hogy vegyen fel valami “illendőbb” ruhát. Megfosztották attól a jogától, hogy részt vegyen az aznapi tanórákon, az öltözködése miatt.

Biztos, hogy az ilyen jellegű ruhák számítanak ízléstelennek és hivalkodónak? Mi láttunk ennél sokkal, de sokkal rosszabbakat is…Mindenesetre a lány fotóját több mint 80 ezren megosztották, tehát nem vagyunk egyedül a véleményünkkel. És ti mit gondoltok a ruháról és a tanárok döntéséről?

betöltés...