6 gyanús jel, hogy megcsal a barátnőd

Vannak olyan jelek, amik ha igazak a barátnődre vagy a kapcsolatotokra, valószínű lehet, hogy valami nagyon nem stimmel köztetek, és akár egy harmadik személy is lehet a dologban. Persze ha ezeket tapasztalod, az nem feltétlenül jelenti rögtön azt, hogy a barátnőd nem hűséges, lehet, hogy te aggódsz túl sokat és fújod fel a dolgokat. Ha ezeket a jeleket tapasztalod, azt javaslom, üljetek le, és beszélgessetek szemtől szemben. Érdemes…

1. Nem lehet kiimádkozni a kezéből a mobilját

Állandóan nála van, és szinte meg sem engedi, hogy a kezedbe vedd a telefonját? Mindenkinek szüksége van némi magánszférára, de az nem természetes, ha valaki a párjának sosem akarja odaadni a telefonját.

2. Akadozik a kommunikáció

Nem lehet vele úgy beszélgetni mint régen, akárhányszor próbálkozol, olyan mintha egy falba ütköznél. Nem mesél a dolgairól, és nem érdekli, hogy veled mi történt.

3. Az időbeosztásod iránt nagyon is érdeklődik

Nagyon érdekli, hogy mikor mit csinálsz és hol leszel. Ez persze semmi rosszat nem jelenthet, de ha hirtelen jön a nagy érdeklődés, az már gyanakodásra adhat okot.

4. Állandóan van valami problémája, mindig nyaggat téged

Minden nap összekaptok, ok nélkül neked esik. A kis veszekedések egyre sűrűbbé válnak, amiknek nagyrészt ő az oka. Talán a lelkiismeret-furdalása okozza, még ha nem is tud erről?

5. A titokzatos új barát

Hirtelen összebarátkozik valakivel, akiről eddig egy szót se mesélt, most meg minden nap feljön a neve? Ha az illető zavaróan jóképű is, akkor lehet, hogy többről van szó barátságnál.

6. Kémkedsz utána

Belépsz a facebookjára, elolvasgatod az SMS-eit, mert abban “reménykedsz”, hogy találsz valamit? Bizonyára ez azért van, mert a fenti gyanús jelek közül egyre többet tapasztaltál, és aggódsz, hogy talán egy harmadik fél is bekerült a kapcsolatotokba.

Fontos! Ez persze jelentheti azt is, hogy te vagy betegesen féltékeny, és állandóan aggódsz amiatt, hogy a párod félre fog lépni és elhagy téged. Ez komoly önbizalomhiányból fakadhat, ha nem bízol a partneredben, akkor biztos, hogy előbb-utóbb szakítás lesz a vége!

Ha bármi gyanúsat észlelsz, ne kezdj el kombinálni. Üljetek le szemtől szemben, bontsatok fel egy üveg bort, és beszélgessetek. Ilyenkor tisztázni lehet a problémás dolgokat, és ha valami gond van, az úgyis kiderül.

betöltés...