A csillagjegyed elárulhatja melyik a legvonzóbb testrészed.

Bizony nagyon sok nő nincs megelégedve magával, mert hol a hasukat, hol a combjukat, hol a hátsójukat tartják nagynak és előnytelennek. Persze csoda lenne, ha egyetlen hölgy is azt érezné, hogy úgy tökéletes ahogy van és elfogadná saját magát, ám erre még várni kell.

A férfiak viszont más és más testrészt részesítenek előnyben egy nőn, van akinek a combok, van, akinek a nyak és van, akinek egy nő hátsója jön be. De gondoltad volna, hogy a csillagjegyek is elárulhatják, hogy a hölgyek mely testrésze a legvonzóbb? Ugye, nem. Viszont most mi elhoztuk nektek az összes zodiákusjegyet, melyek most felfedik, hogy neked melyik testrészed a legkívánatosabb mind közül.

1, Kos

A kos hölgyek egy pillanat alatt el tudják varázsolni az erősebbik nem képviselőit a hosszú lábaikkal, pontosan ebből kifolyólag szeretnek estélyi ruhákban megjelenni. Természetesen nem vetik meg maguktól a rövid darabokat sem, hiszen azok is jól állnak nekik. Mindegy, hogy eme hölgyek mennyi idősek, mert mind 20, mind 50 évesen is ugyanolyan feszesek, és izmosak a lábaik. Azért, hogy ezt az állapotot sokáig fenntartsák, gyakori vendégei az edzőteremnek.

2, Bika

Eme jegy hölgyei gyakorlatilag minden testrészükkel fel tudják magukra hívni a férfiak figyelmét. Leginkább akkor kerülnek a figyelem középpontjába, ha bikiniben feszítenek a strandon. A bika nők tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy egy pillantásukkal le tudják venni a férfiakat a lábukról. Az erősebbik nem képviselői az idomaikat tartják a legvonzóbbnak, de igazából teljes egészében meg vannak velük elégedve. Ezt persze ki is használja, sőt ha elhatároz valamit azt el is éri, kerül amibe kerül.

3, Ikrek

Az ikrek hölgy leggyönyörűbb testrésze a szeme, ha valaki mélyen belenéz, képes látni, hogy az adott illető mit érez, sőt olyan titkokat is elárulhat, melyet nem igazán mondana el. Teljesen mindegy, hogy szemei ki vannak-e festve vagy nem, mert mindenhogy képesek megfogni a férfiak tekintetét, akik teljesen elcsábulnak a látványtól.

4, Rák

Mivel a legérzékenyebb csillagjegyről van szó, aki többnyire szavakkal tudja kifejezni mély érzelmeit, melyik másik testrésze lehetne a legszebb, ha nem az ajka. A férfiak szó szerint eszik és isszák minden egyes szavát, ami száját elhagyja, így nem lehet pontosan megállapítani, hogy az erősebbik nem képviselői a mondanivalójától alélnak el vagy az ajkai látványától. Nagyon sok nő összetenné a két kezét, ha olyan csábító ajkai lennének, mint neki.

5, Oroszlán

Az oroszlán jegyben született hölgyet selymes és gyönyörű bőre teszi fenségessé. Azt a csapatot erősíti, akinek nem lehet oka panaszra ha bőréről van szó. Leginkább arcbőre az, ami a legtökéletesebb, hiszen gyakorlatilag egyetlen ránc sem látható rajta. Így jóval fiatalabbnak néz ki, mint ahány éves, emiatt pedig nagyon sok irigye van. Annak ellenére, hogy szeret a tükör előtt állni, nem kell sokat készülődnie reggelente. Annak érdekében, hogy kiemelje báját, szempillaspirált és rúzst használ.

6, Szűz

A szűz nő legszebb része a haja, mely koronaként díszeleg rajta. Eme jegy szülöttjének tuti biztos, hogy nincs szüksége póthajra ahhoz, hogy gyönyörű legyen, mert minden hajszála erőteljes és fényes. Mindegy, hogy hosszú vagy épp rövid fazont választ, mert minden stílusban ellenállhatatlan. Amennyiben göndör fürtjei vannak, esze ágába se jusson kivasalni, mert pont ettől olyan szép.

7, Mérleg

A mérleg egyik legszebb és legkívánatosabb testrésze a hátsója. Sok nő rengeteget edz azért, hogy feszes, kerek hátsója legyen, ám a mérleg jegy szülöttjének erre nincs semmi szüksége. A természet kerek formákkal áldott meg, így nincs miért aggódnia. Olyan jó testalkata van, hogy gyakorlatilag minden ruha előnyösen áll rajta, nem csoda, hogy minden férfi megfordul utána.

8, Skorpió

A skorpió nő legszebb testrésze a háta. Amikor kijön a nyári meleg és előtérbe kerülnek a hát nélküli ruhák egyből a figyelem középpontjába kerül. Természetesen tudja, hogy nagyon vonzó ez a testrésze, így szándékosan is olyan felsőt, ruhát választ magának, amiben fedetlen a háta. AZ ilyen jellegű ruhákban egy-kettőre le tudja venni a férfiakat a lábáról.

9, Nyilas

A nyilasoknak nagyon kecsek, hosszú nyakuk van, ezért olyanok, mint a csodálatos hattyúk. Leginkább úgy tudja kiemelni eme testrészét, ha copfba fogja a haját. Ezek után egyetlen olyan férfi sem lesz, aki ne nézné hosszú perceken át szép nyakát. Ha még kívánatosabb, titokzatosabb akar lenni, akkor néhány tincset szabadon hagy.

10, Bak

A bak nőnek tökéletes fogsora van, amivel egyből fel tudja magára hívni a figyelmet. Akadnak olyan férfiak, akiknek a tiszta, szép és hófehér fogak számítanak, így nem csoda ha ezzel egyből el tudja őket varázsolni. Csodaszép mosolya pedig csak még sugárzóbbá teszi őt, ez pedig egy olyan kombináció, amivel senki és semmi nem tudja felvenni a versenyt. A férfiak egyszerűen imádják, ha mosolyogni látják.

11, Vízöntő

A vízöntőket a hosszú ujjak és kezek teszik különlegessé. Olyan kezekkel rendelkezik, amin még az sem látszik meg, ha egész nap mosogatott vagy takarított. Többnyire gyűrűvel hangsúlyozza ki kecses kezeit, ami még jól is áll neki. Persze többen megszólják, mert folyamatosan cserélgeti ezeket az ékszereket, de ezzel mit sem törődve csinálja tovább kis hóbortját. Persze nem arany és ezüst gyűrűkről beszélünk, hiszen az drága mulatság lenne, olyan vintage ékszereket hord, amik pár száz forintba kerülnek.

12, Halak

A halak hölgy leggyönyörűbb testrésze a lapos, feszes hasa. Sokan gondolják, hogy egész nap az edzőterembe van, és hasizom gyakorlatokat végez, ám ez nem így van. Szinte a kisujját nem mozdítja, hogy hasa ilyen lenyűgöző legyen, mivel ezzel a természet áldotta meg. Nem igazán foglalkozik azzal, hogy milyen ruhát vegyen fel, mert minden jól áll neki. Sok irigye van, hiszen mások vért, verejtéket izzadnak, csakhogy ilyen hasuk legyen.

Te melyik csillagjegy szülöttje vagy?

betöltés...