Felismerhetetlen! Így nézett ki Voksán Virág plasztika nélkül!

betöltés...

Új kismama fotók is érkeztek.

Több mint tíz éves kép került elő Voksán Virágról, rá se lehet ma már ismerni. Közben friss kismama képek is érkeztek róla.

Tizenkét éve már, hogy Voksán Virág kitöltötte a nevezési lapot, és harcba szállt az év playmate-je címért. Bár a versenyt nem ő nyerte, közönségdíjasként sikerült elindítania a karrierjét, és szinte azonnal lemezlovasnak állt. 

Közel tíz éve tekeri a korogokat világszerte, az utóbbi időkben azonban kismamaként pózol az újságok címlapján. Rövidesen ugyanis anyai örömök elé néz, egy kisfiút hord a szíve alatt.

Most egy olyan kép került elő róla, ami a plasztikai műtétjei előtt készült. Hihetetlen, de tényleg ő az!

Amióta kiderült, babát vár, szinte hét sem telik el, hogy ne beszélne születendő kisfiáról élő tévéműsorban Voksán Virág. Egy ideig azzal borzolta a kedélyeket, hogy öt hónapos terhesként még lapos volt a hasa, már azonban szépen utolérte magát, és gyönyörű nagy pocakja lett. A napokban meg is örökítették – Mickey egérként pózolt a kamerának.

De nem ez a képe kavar most nagy vihart a neten!

Felbukkant a közösségi oldalakon egy fotó, amelyen egy azóta megszűnt férfimagazin egyik oldala látható kifotózva. Ha nem a saját szemünkkel látnánk, el sem hinnénk: a CKM hasábján büszkén mosolygó fiatal lány neve Voksán Virág! Bizony, állítólag így nézett ki a szexi lemezlovas modellpályája elején. Azóta azért tényleg sokat változott…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

PicsOfTheDay (@picsoftheday001) által megosztott bejegyzés,

betöltés...