Mondd meg a csillagjegyed, én elárulom milyen színű a szíved!

Tudtad, hogy a hangulatodra nagy hatással vannak a színek? És azt is tudtad, hogy minden csillagjegynek legalább két olyan szín felel meg, ami tökéletesen passzol a vérmérsékletéhez? Ha kíváncsivá tettünk, kukkants be a színek világába, és lelj önmagadra közöttük!

A színeknek hatalmas befolyása van a kedélyállapotunkra. Jómagam például mennyeien érzem magam, ha zöldet viselek, téged talán a rózsaszín, lila, kék vagy sárga tölt el jó érzéssel.

A színek, bármilyen meglepő is, de hatással vannak a gondolkodásunkra, érzelmeinkre, cselekedeteinkre. Ha eddig nem gondolkodtál még el ezen, most itt az ideje, hogy megfejtsd, melyik a te színed.

Kos – piros, narancs

Tűz elemeként a Kosok valósággal izzanak, mi sem bizonyítja ezt jobban a kedvenc színüknél, a pirosnál! Indulatosak és ingerlékenyek, viszont érzékenyek és gyengédek is egyben, szeretetre vágynak, de annak minden cseppjét viszonozzák. Szeretnek irányítani, de dominanciájukat kizárólag pozitív dolgokra hasznosítják. Sosem adják fel, kitartóak és céljaikat mindenáron elérni próbálják. Tisztában vannak a hibáikkal, de képtelenek megváltozni.

Bika – zöld és piros

A Bikák két lábbal a földön élnek, és odáig vannak a rendért mindenben, amit csak csinálnak. Tudják, miként szervezkedjenek, a tevékenységeiket pedig tökéletes harmóniába rendezik. Természetesség sugárzik belőlük, és kerülik a bonyodalmakat, hiszen biztonságban érzik a legjobban magukat.

Ikrek – kék és türkiz

Az Ikrek sosem tudnak nyugton ülni. Folyamatos tevékenykedésre van szükségük, mindig valami újat szeretnének tanulni és ismerkedni. Érzékeny természetűek, szeretők és érzékiek, ha sikerül bebújnod a bőrük alá. Örök optimisták, mindig a dolgok jó oldalát látják, és humorérzékük is mindig kitart mellettük.

Rák – sárga és ezüst

Sokszor zárkózik önmagába, és folyton a biztonságot keresi, erre van szüksége ahhoz, hogy a belső békéjét és egyensúlyát fel tudja állítani. Nagy szüksége van az otthon csendjére és melegére, érzékeny jelleméből fakadóan. Valamennyi képessége megvan ahhoz, hogy sikeres művészi karriert tudjon magának.

Oroszlán – arany, narancs és sárga

A horoszkóp magabiztos, büszke eleme, aki vakon bízik saját képességeiben. Jószívű és nagyon szerető. Sok mindenről képes lemondani, csak hogy biztonságban tudja szeretteit, és magát helyezi az utolsó helyre, ha a családja jóléte a tét. Törekvő, és arra van szüksége, hogy a sikereit elismerjék és tiszteljék.

Szűz – sárga és narancs

Szerény és munkás jellem. Szereti, ha minden úgy sikerül, ahogy eltervezte, és nem retten meg a feladatoktól. Remek önkritikus, jó érzéke van a dolgok kielemzéséhez, és rendkívül figyelmes a részletekre. Különleges kapcsolat fűzi a természethez, és akkor érzi igazán jól magát, ha a nap melegíti.

Mérleg – (égszín)kék, zöld

Diplomatikus és kiváló szónok. A természettel fenntartott kapcsolata különleges, mint ahogyan a családjához is szoros szálak fűzik. Az ég kékje a család körébe repíti őt, vissza a gyerekkorába, aminek hatására sokszor nosztalgiázik. Nagyon szívélyes és szeretet, gyengédség után áhítozik. A kapott érzéseket nem habozik viszonozni, körülrajongja szeretteit, és támogatja őket.

Skorpió – piros és indigókék

Erős és titokzatos jelleműek, ugyanakkor büszkék és magabiztosak, ezért a lehető legjobb megfigyelők. Hajlamosak túlságosan belemerülni abba, amit csinálnak, így könnyedén válik belőlük a legjobb szakember. Ami a kapcsolatukat illeti Skorpió-társaikkal, szkeptikusan és nem túl bizakodóan vélekednek egymásról.

Nyilas – zöld, kék és barna

Imádják a kalandot, barátságosak és folyamatosan szükségük van a szabadságra ahhoz, hogy normálisan élhessenek. Habár mindig nyitottak a beszélgetésekre, adott pillanatban arrogánssá és modortalanná válhatnak a környezetükben lévőkkel. Kifinomult szervezőképességgel rendelkeznek, így véghez tudják vinni mindazt, amit elterveztek.

Bak – zöld, barna és fekete

Hihetetlen képességük van arra, hogy megragadják a dolgok lényegét, és elnyerjék a körülöttük lévők bizalmát. Korrekt, megbízható személyek, akiket az igazság vezérel az életben. Komolyak és gyakorlatiasak, és mindig a siker felé irányulnak.

Vízöntő – övé a szivárvány színei

Sosem tudod mire számíthatsz egy Vízöntőtől, mert kiszámíthatatlan és gazdag a képzelőereje. Egyik percben meleg, kedélyes ember, a másikban már nagyon távol van, ez attól függ, miként érzékeli a körülötte lévőket. Nagyon aktív személy, aki mellett esélyed sincs unatkozni.

Halak – lila és zöldeskék

A Halak a horoszkóp álmodozói. Számtalanszor rajtakaphatod őket nyitott szemmel álmodozni, de megbízhatsz bennük. Nagyon megértő emberek, akik kiváló barátok és partnerek is egyben. Érzékeny jelleműek, ezért vigyáznod kell miként bánsz velük.

betöltés...