Ez a nő kiparodizálta a hírességek fotóit. A harmadik után már fogtam a hasam!

Celeste Barber egy hétköznapi anyuka, akinek rohadtul elege lett abból, ahogy a dúsgazdag, milliomos celebek a mű életüket az arcunkba nyomják a Facebookon, Instagramon és egyéb csatornákon. Kis hazánkban is fel tudnánk sorolni elsőre vagy húsz “sztárt” (nagyon idézőjelbe téve), akik teljesen el vannak rugaszkodva a valóságtól, és azt gondolják, hogy az élet olyan, ahogyan ők látják: semmittevésért cserébe kemény szponzori pénzeket kapnak, az egyetlen elfoglaltságuk az edzőtermek látogatása és a vásárolgatás.

Nos, Celeste-nek ezekből a tökéletességre polírozott életet bemutató hazug képekből lett elege. Mert aki keményen dolgozik, pláne ha többgyermekes anyuka, sosem fogja a tökéletes alakot elérni, mert a világon nincs annyi idő, hogy eleget legyen az edzőteremben. Az egészséges nők önbecsülése nem engedi meg, hogy valaki kitartsa őket,anélkül, hogy bármi hasznosat csinálnának.

Ezen a fotósorozaton minden IGAZI ember nevetni fog, akiknek IGAZI problémáik vannak, IGAZÁN tudnak szeretni, és sírni is!

.

.

.

betöltés...