Kacsát vagy nyulat látsz meg először a képen? Ez derül ki rólad

Kacsát vagy nyulat látsz meg először?

Kacsa

Ha kacsát látsz meg először, akkor vidám, közvetlen személyiség vagy, aki szeret beszélni és nevetni. Minden mókában benne vagy, igyekszel az összes felmerülő témához hozzászólni.

Szívesen túlórázol, ám inkább a saját érdekeidet nézed, mint a másét. A pihenés számodra nagyon fontos, igyekszel maximálisan kihasználni a lustálkodós pillanatokat. Imádod a családodat és a barátaidat, szereteted hangosan ki is fejezed, ki is mutatod, nem rejtesz véka alá semmit. Néha túlzottan is harsány vagy, de ha a jövőben jobban figyelsz erre, akkor senkinek egy szava sem lehet ellened.

Kitartó vagy és maximalista, számodra csak a tökéletes az elfogadható eredmény; a céljaidért addig mész, amíg el nem éred, amit akarsz. Sokan emiatt törtetőnek nevezhetnek, ami részben igaz is, de ez a határozottság a helyzetek nagy részében jól jön.

Nyúl

Ha a nyuszit láttad meg először, akkor egy visszafogottabb személyiség vagy, aki nem túlzottan szeret a középpontban lenni. Inkább a háttérből figyelsz, és ha eljön az idő, akkor lépsz előre a véleményeddel. Egy idő után egyébként nyitottabbá válsz és feltárod mások előtt is, milyen édes, aranyos figura is vagy.

Segítőkészséged legendás, és bár most még lehet nem vagy képes arra, hogy ne dolgozz mások helyett, hidd el, egy idő után rájössz, hogy a te jóléted mindenkinél fontosabb.

Érzelmesnek teremtett a sors, imádod a romantikus történeteket, imádsz szerelmesnek lenni, a párkapcsolataidban igyekszel a kedvesed kedvére tenni, amikor csak tudsz. Nincs semmi bajod az egyedülléttel, ugyanolyan boldogan használod ki azt az időt is, mintha valaki mással lennél.

Figyelmetlenséged néha előtör, elvisznek az álmodozások, de szerencsére a legtöbbször tudod, hol a határ.

betöltés...