Sok férfit foglalkoztat ez a kérdés: Ezt nézzük meg először a férfin

Remélhetőleg már sok férfit foglalkoztatott ez a kérdés. Ismét egy igencsak szubjektív téma, melyben azért néhol felfedezhetők közös pontok a hölgyek között. Nyilván az egyéni ízlés olykor-olykor mást sorol előre, de többségében ezek azok a momentumok, melyeket mi, nők, megfigyelünk rajtatok, férfiakon, először.

Mielőtt először találkozunk az erősebb nem egy képviselőjével, nyilván van előttünk egy kép, amit várunk, és az esetek többségében ez a kép szertefoszlik a materializálódott valóságot követően, mert a gyengébbik nem hajlamos rá, hogy elrugaszkodjon a valóságtól egy ilyen helyzetben.

Mindezektől eltekintve a megfigyelés azonban nagyon fontos. Hogyan is viselkedünk egy ilyen helyzetben? Még ha nagyon szimpatikus is az úriember, nem adhatjuk meg neki azt az örömet, hogy egyből a nyakába ugorjunk, és beismerjük, hogy igen, rád vártam már régóta. Egyfajta nyugodt közömbösséget próbálunk magunkra erőltetni, némi érdeklődéssel fűszerezve, hogy azért szegény férfi ne érezze magát nagyon kényelmetlenül. Még ha úgy is teszünk, hogy teljesen lényegtelen dolgok felől érdeklődünk, és tulajdonképpen érdektelenséget sugározunk feléd, akkor is kutatunk, megfigyelünk, fürkészünk, elemzünk, tanulmányozunk, analizálunk, boncolgatunk…

Közeledve 2-3 pillantással felmérjük az öltözéked, és ebből próbálunk messzemenő következtetéseket levonni. Laza? Komoly? Konszolidált? Figyelemfelkeltő? Mindenkinél egyéniségfüggő, hogy mi tetszik, a lényeg a rendezettség. Ha megfelelően felkészültél a találkozóra, az első 1-2 percben hibakereső szenzorjaink jelentik, hogy nincs gyűrődés, folt, szakadás. Nem két számmal kisebb vagy nagyobb ruházatot próbáltál magadra erőltetni. Ez már jó jel. Nyilván ruházat esetében a színek is dominánsak, de ez mindig évszak és divatfüggő.

Ha már egymás közelében vagyunk néhány percig, elindulunk felfelé, következik a fej. A haj esetében is hasonló a helyzet, mint az öltözékkel. Lehet hosszú, félhosszú, rövid… a lényeg az ápoltság, és hogy passzoljon a személyiséghez. De ez nyilván az első találkozó alkalmával nem derül ki. Bajusz és szakáll? Én úgy gondolom, hogy a többség szereti. Nagyon vonzó tud lenni egy megfelelően gondozott körszakáll. És ami nagyon fontos: fogak. Egy szép fogvillantó mosoly, mely ápolt szájberendezésről árulkodik, nagyon megfog minket.

A testalkatot tekintve, hogy valaki vékony, átlagos, erős vagy mackós, teljesen mindegy. Hiszen ezen senki sem tud változtatni. A megfelelő öltözékkel itt is lehet csalni keveset, de minek? Néhány hölgy megkérdezése után meglepődve tapasztaltam, hogy van még egy-két dolog, amit szinte mindannyian megvizsgálunk észrevétlenül. A száj formája és a cipő tisztasága talán annyira nem is meglepő. Azonban a férfinadrág sliccének formája és mérete mindnyájunknál a top3-ban volt. Hogy ebből mire is következtetünk, mindenkinek a fantáziájára bízom.

betöltés...