Rátapad az ablakra a kisfiú, hogy még közelebbről lássa a gorillát. A nap legcukibb folytatása következik!

Különös barátság! Nézd meg, hogyan bújócskázik önfeledten ez a kisfiú egy aranyos gorillakölyökkel.

Pár nap alatt bejárta az internetes közösséget ez az alábbi cuki kategóriában induló videó. A gyerekekre jellemző, hogy ebben a korban még nincsenek gátlásaik, nem alakultak ki bennük a társadalmi etikai szabályok, a mit illik és a mit nem illik.

Ők önfeledten képesek játszani, ilyenkor teljesen belemerülve a helyzetbe, amelyhez erős képzelőerejük is hozzájárul. Lenyűgözi őket a mesék világa is, és míg mi felnőttek nem, ők hisznek a varázslatokban is.

Egy ilyen fantasztikus találkozásnak lehetünk szemtanúi, ha elindítjuk ez a videót. A felvételen egy aranyos szőke kisfiú egy állatkertben találkozik egy másik kölyökkel, aki történetesen egy kis gorilla. Nem kell sok időnek eltelnie, hogy a két gyereklélekből kibújjon a játék öröme.

A bújócskázást a gorillakölyök kezdi, elbújik a mesterségesen kiépített fatörzs mögé, majd az embergyerek követni kezdi, de hirtelen a főemlős ismét elbújik. Így megy ez egy jó darabig, majd a szülők vetnek véget a szórakozásnak, hiszen továbbállnak, biztosan más érdekes állatokat is meg kell még látogassanak.

Elragadóan aranyos videó, nézd meg te is és ha tetszett oszd meg barátaiddal.

betöltés...