Ez a 23 éves srác egy hét alatt lett apa és nagyapa, de nem úgy, ahogy te azt gondolod!

Az élet néha a legjobb forgatókönyvíró, hiszen olyan történetek kerülnek napvilágra, amelyekkel kapcsolatban sokszor szóhoz sem jutunk. A következő megtörtént eset is majdnem ilyen, de azért nem annyira extrém.

Ismerkedjünk meg a 23 éves Tommy Connolly-vel, aki a hétköznapi egyetemisták életét éli: tanul, emellett a kedvenc sportja az atlétika, és részmunkaidőbe dolgozik is. Egy nap azonban édesapa lesz, 7 napra rá pedig nagypapa. Hogyan lehetséges mindez?

A sztori úgy kezdődött, hogy Tommy egy Facebook üzenetet kapott a 17 éves unokatestvérétől, akinek a személyazonosságát nem hozhatjuk nyilvánosságra, ezért nevezzük Angelanak. Már több éve nem találkoztak egymással, de a lány üzenetben közölte Tommy-val, hogy nagy bajban van, terhes és ráadásul függősében is szenved, kidobták az iskolából és fél, hogy utcára kerül.

A fiatal srác azonnal segíteni indult az unokatestvérének, elment érte, és magához vette. Hogy ne vegyék el tőle megszületendő gyerekét, Tommy hivatalosan is örökbe fogadta Angelát. Egy héttel később, miközben a fiú a házi feladatát írta, a lánynál beindult a szülés, és hamarosan világra jött Tommy „unokája”.

A fiú elmondása szerint csak azt tette, amit tennie kellett, és nem hibáztatja Angelát azért, mert ilyen nehéz helyzetbe került, hiszen még csak egy fiatal gyerek, akinek segítségre volt szüksége.

A történet napvilágra kerülése óta 18 nap alatt összesen 40 ezer dollárt adakoztak ismeretlenek a fiatalok megsegítésére.

betöltés...