Fotók: Így fognak kinézni Harry herceg és Meghan gyerekei

Grafikákon mutatjuk, milyen lehet majd a kis hercegnő és herceg.

Ásó, kapa, nagyharang

Több százezren a helyszínen, több tízmillióan pedig a televízióban és a világhálón követték az év esküvőjét, Harry herceg és Meghan Markle házasságkötését. Károly walesi herceg, brit trónörökös és Diana hercegnő másodszülött fia a királyi rezidenciában, a meseszép windsori kastélyban vette feleségül amerikai színésznő kedvesét.

A ceremónia a Szent-György kápolnában volt, ahová hivatalos volt a brit uralkodói család apraja-nagyja, különböző országok méltóságai és több világhírű színész, zenész és sportoló.

First kiss #RoyalWedding

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Bár a pár nagy napja mág alig több mint egy hete volt, már most azt találgatják, hogy mikor jöhet a trónörökös. Egy ügyes grafikus még azt is megmutatta, hogy fognak kinézni Harry és Meghan hercegi pár gyermekei. A fotók a The Sun online felületén debütáltak.

Ha kislányt hoz a gólya

Joe Mullins amerikai fantomrajzoló Harry herceg és Meghan hercegné fotóinak alapos tanulmányozása után munkához látott. Az eredmény megdöbbentő, valóban hasonlítanak a gyerekek a “szülőkre” – pontosan így képzelnénk mi is a királyi csemetéket. A kis Meghan például tiszta anyja lenne a grafikus szerint.

Ilyen lenne a kis hercegnő:

Ha kisfiút hoz a gólya

Míg a kislány főleg édesanyja egzotikus vonásait örökölné a grafikus szerint, a kisfiú inkább Harryre hasonlítana. Mini-Harry nyilvánvalóan nem maradhatna ki a “Windsor fülek” örököléséből. A haja azonban sötétebb lenne, mint édesapjáé és kissé teltebb ajkakkal rendelkezne.

Így nézne ki a kis herceg:

betöltés...