A két éves kislány egy óriási tumorral az arcán született – 10 műtét után most így néz ki

Mikor egy gyermek megszületik és szülei először megpillantják, az az egyik leggyönyörűbb pillanat minden szülő életében. De amikor Jennifer McGillis először tartotta karjában kislányát, sokkolta az amit látott.

“Mikor odaadták nekem, …sokkot kaptam.” -mondta Jennifer az Inside Edition-nek. Férje Joe hozzátette:

“Egy perc alatt pánikba estem.”

A kis Sloan egy haemanginomával született, ez egy daganat ami az ereket érinti. Ez a vérérdaganat gyakran fordul elő gyerekeknél, piros vagy rózsaszín színű is lehet. De a kislány arcán lévő daganat olyan nagy volt, hogy az arc egyik felén lévő idegeket és izmokat is érintette.

A család nyilvánosságra hozta, hogy a kislány arcát majd meg kell operálni. Sloan tíz hónapos volt, amikor először műtötték meg. De mivel a tumor nagy volt, még további kilenc operációra volt szükség. A szülők nemrég utaztak el kislányukkal Montana államból New York-ba, hogy a most kétéves kislányon az utolsó műtétet is végrehajtsák.

“Eltávolítottuk a daganatot, az arcizmok és az idegek is érintetlenek.” -mondta Dr. Milton Waner.

Most,  műtét után a kislány nyugodt életet él szüleivel Montana államban. Fiatal kora ellenére nagyon jól viselte a kórházi tartózkodást, édesanyjának köszönhetően.

“Igaz, hogy még kicsi de minden kezelést fantasztikusan jól kezelt. Egyáltalán nem fél.”

Nézze meg a lenti filmet, hogy milyen szépen tud mosolyogni Sloan. Szinte nem is hisszük el, hogy ez a kislány már tíz műtéten átesett!

betöltés...