Meglepő dolgot tett a srác, aki hazaérve egy idegennel találta a barátnőjét

betöltés...

Valószínűleg mindannyiunk rémálmai közt szerepel, hogy egyszer váratlanul betoppanunk az otthonunkba, ahol egy idegennel kapjuk rajta a párunkat. A legtöbben persze azonnal kijönnénk a sodrunkból, és szétrúgnánk a barátunk/barátnőnk seggét, na meg azét is, akivel épp megcsal minket, de egy texasi srác, Duston Holloway nem így tett.

A 23 éves fiú egyik este arra ért haza, hogy barátnője egy ismeretlen, félmeztelen sráccal fekszik az ágyban. Elmondása szerint a lány olyan részeg volt, hogy észre sem vette őt, sőt, később sem tudta felébreszteni. Duston irtó dühös lett. Először ki akarta rángatni őket az ágyból, és szét akarta verni a fiút, de aztán jobb ötlete támadt.

Elővette a telefonját, lőtt pár képet, majd megosztotta ezeket Facebookon. Azt írta, szerintünk kissé ironikusan, hogy a jó emberek jó nőket érdemelnek.

.

Szelfizett is a párral:

.

“Megkérdeztem tőlük, hogy a vendégszobában aludjak-e, illetve, hogy a srác mit kér majd reggelire” – mondta Duston, akinek a Facebookon sokan írtak, mennyire tisztelik azért, hogy egy ilyen helyzetben is megőrizte hidegvérét és humorát.

betöltés...