Csipke melltartóban villantott Meghan Markle – nagy a felháborodás!

A hétvégén ünnepelte 37. születésnapját Meghan Markle, hatalmas villantással tette emlékezetessé.

Esküvőre mentek

Az egész világ arra várt, hogy a hétvége fantasztikus hírekkel, képekkel és bejelentésekkel zárul majd, Meghan Markle ugyanis a születésnapját ünnepelte. Ehelyett azonban Harry herceg és felesége egy esküvőre volt hivatalos, ez az esemény pedig örökre emlékezetes marad a világ számára. A friss hercegné ugyanis épp akkor vétett hatalmas bakit, amikor hivatalos rendezvényen tette tiszteletét, így viszont el sem lehetett tüntetni azokat a képeket, amelyek Charlie van Straubenzee esküvőjén készültek.

Thank you everyone for your lovely messages on The Duchess of Sussex’s birthday! #HappyBirthdayHRH

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Kigombolódott

Harry herceg felesége egy gyönyörű fekete inget vett fel a nagy eseményre, és mindenki a csodájára járt, milyen szép a hercegi pár. Eleinte minden rendben is volt, és ekkor még nem lehetett sejteni, hogy bizony, Meghan ezúttal is ellopja a show-t a friss házaspártól. Aztán épp akkor, amikor már minden bokorban egy fotós lapult megtörtént az, ami miatt most már nem csak Meghannek, hanem Harry hercegnek is fájhat a feje. A hercegné ingjén kioldódott egy-két gomb, és előkerült a csipke melltartó.

Ebből baj lehet

A fotósok között azonban akadt olyan, aki le akarta kenyerezni őt, és finoman jelezte, történt egy kis baki. Ezt Meghan egy apró fintorral és nyelvnyújtással konstatálta. A képek azonban futótűzként terjednek a neten, így a királyi udvarba is hamar eljutott a hír – legfrissebb családtagjuk ismét a testi bájaival került címlapokra. Bizony, hollywoodi sztárként egy ilyen szett még visszafogottnak számított volna. Hercegnőként azonban már túlmegy azon a bizonyos határon. Vajon Erzsébet királynő szó nélkül hagyja ezt?

betöltés...