Ellestük a japán nők titkát. Ezzel a keverékkel te is tíz évet fiatalodhatsz!

Ki ne irigyelte volna már a japán nők kiegyensúlyozott szépségét? Ránctalan arcuk, sima bőrük, és soha nem öregedő vonásaik titka az alábbi csodálatos keveréknek köszönhető. Próbáld ki még ma!

A rizs nem csak belsőleg fogyasztva egészséges, hanem az egyik leghatásosabb kozmetikai szer is, hiszen tele van természetes, a bőr számára igencsak hasznos tápanyagokkal. Nagyon sok benne a B-vitamin, amely nélkülözhetetlen a sejtek egészséges működése szempontjából. A japánok évszázadok óta használják fiatalságuk megőrzése érdekében, hiszen a rizs rendszeres fogyasztása, és a belőle készült keverék alkalmazása által késleltethetőek az öregedési folyamatok. Próbáld ki ezt a japán nők által is használt arckezelést, és akár tíz évet is fiatalodhatsz. Mindössze néhány nap szükséges, és máris látni fogod a hatását.

Hozzávalók:

  • 3 evőkanál rizs
  • 1 evőkanál langyos tej
  • 1 evőkanál méz

Alkalmazás:

Addig főzzük a rizst, míg megpuhul, majd szűrjük le, és tegyük egy kis tálkába. Adjuk hozzá a tejet, és a mézet, keverjük jól el, majd miután kihűlt, kenjük fel az arcunkra. Maradjuk így egy fél órán keresztül, majd öblítsük le azzal a vízzel, amiben főtt a rizs. Alkalmazzuk minden nap a módszert, két-három nap után látni fogjuk már az eredményt. Bőrünk sokkal világosabb, puhább, és simább lesz.

A rizs magas antioxidáns tartalma miatt nagyon egészséges a bőr számára, ezenkívül hidratál is. Ha rizst főzünk, ne dobjuk el soha a levét, szűrjük le, tegyük egy kis üvegbe, és használjuk rendszeresen reggel és este arclemosó helyett. Hűtőben tárolva, négy napig áll el frissen, ezután készítsünk egy újabb adagot.

forrás

betöltés...