A szülőknek gyönyörű hármas ikrei születnek – de a mai napig szembe kell nézniük a rasszizmussal

Talán azt gondoljuk, hogy ez már nem fordul elő 2018-ban, de még mindig vannak rasszista megmozdulások a világon. A lenti történet főszereplője, egy fiatal pár is tanúsíthatja ezt.

2017-ben az amerikai pár Aaron és Rachel Halbert úgy döntött, hogy gyermekeket fogad örökbe. De nem csak egy gyermeket, hanem rögtön két afrikai-amerikai gyermeket fogadtak örökbe.

Ez azért nem annyira furcsa, a pár életében ez mindenképpen nagy lépés volt 2017-ben. Döntésükkel ugyanis életükben először szembesültek azzal, mi a rasszizmus és az előítélet.

Aaron és Rachel tisztában voltak azokkal a megjegyzésekkel, amelyek vártak rájuk, de eldöntötték, hogy elfogadják ezeket a gyerekeket és biztonságos otthont és szeretet fognak biztosítani a számukra.

Labor Day baseball in St. Louis as a family!

Publiée par Aaron Halbert sur Jeudi 4 septembre 2014

Annak ellenére, hogy a családot örömmel töltötte el a gyerekek érkezése és megszokták az utcai emberek megjegyzéseit, egyre gyakrabban sértette őket a gyerekek irányában mutató rasszizmus.

Aaron és Rachel az Egyesült Államok déli részén él ahol ez a jelenség nagyon gyakori.

– Tudtuk, hogy ha fehér emberként sötét bőrű gyereket fogadunk örökbe, az mindenkinek felkelti a figyelmét, különösen az ország déli részén. Van a szupermarketben egy nő, aki minden alkalommal tiszta undorral néz ránk, és van egy afroamerikai anya, aki ránk néz és csak rázza a fejét, mondta Aaron a Washington Post-nak.

De a párt ez most már nem érinti annyira. Ők tudják, hogy gyönyörű otthont és sok szeretetet adnak gyermekeiknek. Mindegy milyen a bőrük színe.  Sőt már azt is eldöntötték, hogy több gyereket akarnak. Mivel Rachel nehezen esett teherbe, úgy döntöttek, hogy a mesterséges megtermékenyítést is megpróbálják.

A hölgy méhébe ezért afrikai-amerikai embriókat ültettek be, melyeket több mint 15 évvel ezelőtt fagyasztottak le. A házaspár számára fontos volt, hogy az örökbe fogadott gyermekek és az új gyermekeik valóban testvéreknek érezzék magukat és ugyanolyan háttérrel rendelkezzenek.

Publiée par Aaron Halbert sur Samedi 21 mai 2016

A pár olyan orvosokat talált, akik segíteni akartak, és megértették, miért olyan fontos számukra, hogy afro-amerikai gyerekeik legyenek. Amikor végül meglátogatták orvosukat Honduras-ban, nagyon örültek. A beültetés jól sikerült, de nem kettő, hanem három baba született.

Szerencsére a szülésnél is minden rendben ment, Rachel és Aaron családja most három gyönyörű gyerekkel bővült.

Publiée par Aaron Halbert sur Samedi 21 mai 2016

Nagyon inspiráló ennek a családnak története. Ezekben a nehéz időkben, amikor az emberek még mindig rasszista megjegyzéseket tesznek, és nem képesek a bőrszínt figyelmen kívül hagyni, ez a család megmutatja, hogy a szeretet nem ismer határokat.

betöltés...