Így csókolja szerelmét Tóth Andi! Új párja leplezte le őt!

Sztárpár született.

Tóth Andi nem csak énekesnőként, nőként is a férfiak egyik legnagyobb kedvence Nekik rossz hír érkezett: Andi bepasizott, kép is van. 

Az ország egyik legszexibb és legdögösebb énekesnője nem szingli többé – írtuk meg két és fél hónapja, akkor azonban sem ő, sem a partnere nem erősítette ezt meg. Akkor A Nagy Duett jelenlegi sztárja, Szabó Ádám kapcsán röppentek fel a hírek, hogy meghódította Andi szívét, ők azonban csak annyit mondtak, ha erről kérdezték őket, egyelőre nincs konkrétum, csak ismerkednek. Heteken át szerepeltek egy műsorban, de A Nagy Duett alatt a kapcsolatuk látszólag nem mélyült el.

Mindezek fényében is az egész világot meglepte most a villantásairól is híres énekesnő, új párja csókolózós képet tett fel a netre kettejükről.

Az idei Glamour-gálán egy napilap munkatársai szemtanúi voltak annak, hogy Tóth Andi és Szabó Ádám csókcsatát vív egymással.

Még nagyon friss ez a dolog, nem tudjuk, mit hoz a jövő” – zárták rövidre az újságírók kérdésére, azóta pedig több mint tíz hét telt már el, kettejükről azonban nem érkezett újabb közös hír. A jelek szerint Isten malmai lassan őröltek, ennek pedig Szabó Ádám vetett véget, aki nem sokkal ezelőtt végre véget vetett a hallgatásának – egy szerelmes, csókolózós képet tett fel az oldalára.

Partnere: Tóth Andi! Felirat: Together, azaz Együtt!

Íme az új sztárpár! Lányok ezrei, férfiak tízezrei hullajthatnak most könnyeket, kedvencükre rátalált a boldogság. Legyen szó akár Ádámról, akár Andiról.

Glamour Gála ?? thx for the pic @nlcafe

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Andi odatette magát a Glamour-gálán…

Elérkeztünk a #dal2018 döntőjéhez ? Hogyha a zsűri be juttat minket a Top 4-be , onnantól kezdve rajtatok múlik, hogy a @yesyesofficial képviselheti e szeretett hazánkat ??! Ha tetszik Nektek az #iletyourunaway és tényleg ott leszünk a 4-ben, akkor nagyon hálásak lennénk, ha segítenétek SMS-ek formájában , hogy meg valósítsuk álmunkat! Egy telefonszámról 20 alapdíjas SMS-t lehet küldeni és a 13-as kód a miénk! Csak akkor szavazzatok , ha a 4-ben találok minket , de akkor nagyon ! ?♥Előre is köszönünk mindent , szorítsatok , szurkoljatok értünk ! Hajrá #yesyes !!! ??????♥♥♥20.30 DUNATV!!! #competition #power #energy #singer #musician #band #bestteam #love #together #tonight #vote

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

…majd vad csókcsatába keveredett Szabó Ádámmal!

Pár napja Ádámért lobbizott A Dal szereplése miatt. Ezek szerint nem véletlenül. Egy korábbi közös fellépésükről osztott meg képet.

Egy kis Valentin napi edzés ?Óriási köszönet @fitkolatrainer és @lenart_krisztian , hogy általatok elköszönhettem 14kg-tól , mentálisan és fizikálisan is erősebb lettem és a sportot olyannyira megszerettettétek velem , hogy nem igazán tudnám elképzelni a napjaimat 1-2 óra mozgás nélkül ! Köszönöm Nektek !!!Mindenkinek szeretettel , tisztelettel ajánlom ezt a 2 , szakmájukban kiemelkedő szakembert , sportembert ! ???? Ne habozzatok, csináljátok , sportoljatok, megéri ! És a mai napot kiemelve : Minden szerelmes párnak nagyon boldog Valentin napot kívánok és drukkolok, hogy az év hátralevő 364 napján is boldogsággal , szeretettel teljen napotok ! #valentinesday #gym #motivation #minusdegrees #imhappy #strong #stronger #healthylifestyle #singer #musician #yesyes #iletyourunaway #adal2018

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés,

Ádám tudja, mi kell a nőknek: Valentin-napon is gyúrt.

betöltés...